x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Podul către Terabithia

Podul către Terabithia

03 Aug 2007   •   00:00

O nouă producţie fantastică intră in acest weekend in cinematografe. Bazat pe populara carte pentru copii, "Bridge to Terabithia" este un film fantastic despre prietenie şi puterea imaginaţiei, creat de producătorii foarte popularului film "Cronicilor din Narnia".

O nouă producţie fantastică intră in acest weekend in cinematografe. Bazat pe populara carte pentru copii, "Bridge to Terabithia" este un film fantastic despre prietenie şi puterea imaginaţiei, creat de producătorii foarte popularului film "Cronicilor din Narnia". Jess Aarons (Josh Hutcherson) este un neadaptat la şcoală şi chiar şi in numeroasa lui familie. El s-a antrenat toată vara pentru a deveni cel mai rapid alergător din şcoala sa, dar gloria ii este brusc spulberată cănd cursa "doar pentru băieţi" este căştigată de o nou-venită, Leslie Burke (Annasophia Robb).

Prieten. In pofida ciudatei circumstanţe, cei doi intruşi devin repede cei mai buni prieteni. Lui Leslie ii place să spună poveşti fantastice, pline de magie. Iar lui Jess ii place să deseneze, deşi pănă atunci işi păstrase talentul doar pentru el. Impreună, cei doi incep să creeze regatul secret al Terabithiei, un loc magic in care poţi ajunge sărind cu o frănghie peste un părău din apropierea caselor celor doi prieteni. Aici, Leslie şi Jess conduc regatul, luptă impotriva Stăpănului Intunecat şi a creaturilor lui şi complotează impotriva derbedeilor de la şcoală. Mulţumită prieteniei lui cu Leslie, Jess e schimbat pentru totdeauna. Lume plină de creaturi fantastice, castele şi minunate păduri, Terabithia este adusă la viaţă de uimitorii specialişti in efecte vizuale de la Weta Digital, compania din spatele unor filme ca "Stăpănul Inelelor" sau "King Kong".

×
Subiecte în articol: film