x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Poker deasupra Pacificului

Poker deasupra Pacificului

de Roxana Ioana Ancuta    |    Petre Fluerasu    |    06 Oct 2007   •   00:00
Poker deasupra Pacificului
Sursa foto: JAMES MORGAN/

Patru impătimiţi ai pokerului extrem au fost surprinşi jucănd la mai mult de 90 de metri deasupra oceanului Pacific

Patru impătimiţi ai pokerului extrem au fost surprinşi jucănd la mai mult de 90 de metri deasupra oceanului Pacific. Cei patru, cunoscuţi pentru astfel de reprezentaţii, au jucat in stilul Texas Holdem, iar meciul a contat pentru cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Poker Extrem, organizată in Australia, la North Head. Jocul a fost căştigat de Hugo Asenjo, care a privit cum oponenţii săi au fost coborăţi pe funie pănă pe stăncile oceanului Pacific.

SCANDAL INEDIT - Işi primeşte piciorul inapoi

Poliţia din Miami a intervenit, restituind un picior imbălsămat care urma să apară ca atracţie in cadrul unui spectacol de Halloween. John Wood, care şi-a pierdut piciorul acum trei ani, intr-un accident aviatic, a intentat o plăngere impotriva fostului său proprietar. După ce Wood nu şi-a putut plăti chiria şi a fost evacuat, proprietarul imobilului a descoperit in clădire piciorul imbălsămat. Deşi la inceput plănuia să-l arunce, acesta a realizat că ar putea căştiga bani de pe urma membrului amputat. Intenţiona să-l afişeze in cadrul unei expoziţii de Halloween, cerănd pentru bilet căte 2$ de persoană pentru adulţi şi 1$ pentru copii.

ANGAJATUL NERVOS - Nu ignoraţi jeleurile!

Un japonez a devastat biroul şefului său, după ce acesta a ignorat cadoul pe care i l-a oferit. Bărbatul din Tokyo lucra la un magazin de haine şi i-a trimis un cadou şefului său in timpul verii, perioadă tradiţională pentru astfel de gesturi in Japonia. Cănd a descoperit după căteva luni că şeful său a lăsat cadoul (o cutie cu jeleuri) nedesfăcut, şi-a ieşit din minţi şi a spart nu mai puţin de 22 de monitoare cu ajutorul unui drug de fier. Bărbatul a fost acuzat de obstrucţionarea afacerilor prin forţă şi a pledat vinovat, spunănd că şi-ar fi dorit ca şefului său să ii pese mai mult.

BANCĂ INVENTIVĂ - Imprumuturi şi prezervative

O bancă din Bangkok a făcut un pas mare in lupta impotriva SIDA, luănd decizia de a le oferi clienţilor prezervative gratuite. In ciuda reputaţiei oraşului de centru sexual, populaţia din Bangkok este, conform specialiştilor, reticentă cănd vine vorba despre sexualitate, metodele contraceptive fiind considerate un subiect tabu. Banca Kasikorn a decis să le ofere clienţilor prezervative, sperănd că astfel aceştia vor trece peste ruşinea de a intra intr-o farmacie pentru a cere "căciuliţe" şi se vor proteja, reducănd procentul de imbolnăviri cu SIDA, care face incă ravagii in lumea a treia.

ECOLOGIST - DiCaprio işi ridică "hotel verde"

Leonardo DiCaprio a semnat un contract cu deţinătorii lanţului hotelier The Four Seasons Resorts pentru a construi un hotel ecologic in Belize. Noua construcţie turistică din Caraibe va fi ridicată pe un teren deţinut de actorul american, iar lucrările la hotel vor incepe in 2008. DiCaprio este recunoscut pentru activităţile sale in scopul protecţiei mediului şi pentru poziţia sa tranşantă impotriva poluării.

×
Subiecte în articol: magazin