x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Povestea unui rechin vegetarian

Povestea unui rechin vegetarian

21 Apr 2005   •   00:00

VIDEO&DVD
Oscar este un peste mic care vorbeste mult si repede si ale carui vise marete il poarta mereu spre zonele fierbinti si periculoase ale oceanului. Lenny este un rechin mare si alb, cu un secret foarte sensibil: este vegetarian! Cand o minciuna gogonata il propulseaza pe Oscar in postura de erou, iar adevarul despre Lenny poate iesi in orice moment la suprafata, transformandu-l intr-un paria al speciei, cei doi devin neasteptat de apropiati.

Povestea unui rechin reuneste vocile lui Will Smith - Oscar, Robert De Niro - Don Lino, Renee Zellweger - Angie, Angelina Jolie - Lola, Jack Black - Lenny si Martin Scorsese - Sykes. In rolurile secundare ii mai gasim pe Michael Imperioli (din Clanul Soprano), Vincent Pastore (Clanul Soprano) si Peter Falk (Columbo), toti facand parte dintr-un clan mafiot al oceanului.

Coloana sonora contine muzica special creata de Hans Zimmer si cantece din repertoriul unor vedete cum sunt Christina Aguilera, Will Smith, Justin Timberlake.

  • Suport: VHS/DVD
  • An: 2004
  • Genul filmului: Animatie
  • Regie: Bibo Bergeron, Vicky Jenson, Rob Letterman
  • Voci: Will Smith, Robert De Niro, Renee Zellweger, Angelina Jolie, Martin Scorsese
  • Wimbledon

    Englezul Peter Colt - Paul Bettany nu poate spune ca a avut cariera de succes pe care si-a dorit-o in tenis. A fost odata clasat pe locul 11 in lume, dupa care a alunecat in clasament pana pe locul 119.

    Acum, in ajunul retragerii sale din tenisul profesionist, s-a decis sa mai participe inca o data la turneul de la Wimbledon. Fanii devin uimiti si incantati de revenirea lui Peter si de ascensiunea lui in clasamentul mondial.

    Jurnalul lui Bridges Jones

    Realizatorii filmelor "Notting Hill" si "Patru nunti si o inmormantare" ne aduc acum hilara comedie "Jurnalul lui Bridget Jones". In ziua de Anul Nou, mahmura si tot singura, Bridget Jones, o londoneza de 30 si ceva de ani, decide sa-si puna ordine in viata: sa slabeasca 10 kilograme, sa-si gaseasca un iubit sensibil si dragut si sa renunte a se mai agata sentimental de obsedati, megalomani, idioti emotionali sau perversi. Va reusi?

    DVD NEWS

    Seria Tarkovski

    Compania Pro Video continua seria Tarkovski si lanseaza trei filme reprezentative pentru cinematografia ruseasca: "Oglinda" ("Mirror"), "Calauza" ("Stalker") si "Solaris". "Solaris" a castigat Premiul FIPRESCI la Festivalul de la Karliov (1972), Premiul pentru Cea mai buna actrita - Natalia Bondarchuck (Festivalul de la Panama, 1973) si s-a facut remarcat in cadrul Festivalului de la Cannes din anul 1972. Filmul este bazat pe un roman SF scris de scriitorul polonez Stanislav Stern.

    "Calauza" a castigat premiul Luchino Visconti la Competitia David Donatello (1980), Premiul Special al Juriului (1980) si Premiul FIPRESCI (1981) - ambele in cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Filmul e bazat pe romanul SF "A Picnic on The Roadside", scris de fratii Arkadi si Boris Strugatski.
    ×