x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prietenie pe muchie de cutit

Prietenie pe muchie de cutit

de Adriana V. Paduraru    |    16 Dec 2005   •   00:00
Prietenie pe muchie de cutit
SERIAL
Sange si bani. Sex si stil. Perfectiune si compromis

Pro TV difuzeaza in fiecare miercuri, de la ora 23:45, o noua serie a controversatului si mult premiatului serial, "Prietenie pe muchie de cutit". Dylan Walsh si adoratul Julian McMahon se intorc la Pro TV in rolurile celor doi medici chirurgi McNamara si Troy, echipa de elita care ofera trupuri perfecte in contrast cu vietile lor imperfecte si depravate. Daca Troy, cuceritorul perfect si combatantul monogamiei, se indragosteste nebuneste de o femeie oarba, McNamara, sotul care traia sub semnul moralitatii, se intalneste cu un star porno. Numai ca in lumea chirurgiei plastice, totul este posibil si, mai ales, schimbator. Ce azi e negru maine poate deveni alb, cine azi este sotul perfect maine poate deveni parintele depravarii, azi, mica si indesata, maine, supla si sexy, totul sub bisturiul ascutit al echipei de elita, Troy si McNamara.

CONTROVERSAT. Filmat in colturi luxoase din Miami, serialul este o revolutie pentru televiziunea mondiala atat la nivelul imaginii, cat si la cel al scenariului. Brutal de sangeros si realist, serialul a fost comentat si reclamat de asociatiile puritane din America care au facut demersuri pentru scoaterea lui de pe posturile de televiziune pe motiv de imoralitate.

PREMII. La inceputul anului 2005, "Prietenie pe muchie de cutit" a fost premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune, triumfand astfel productii cu "state vechi" precum Clanul Soprano. Acest premiu a venit dupa ce in octombrie 2004 adunase in fata micilor ecrane 7 milioane de americani in timpul unui singur episod. Desi a fost criticat de multa lume, producatorii serialului au mers mai departe cu subiecte tabu care au intrigat societatea americana si au anuntat realizarea altor doua serii.

Telespectatorii romani fani ai serialului pot urmari in fiecare miercuri, la Pro TV, incepand cu ora 23:45, cea de-a doua serie, cu episoade mai explozive si mai nonconformiste. Au ramas aceiasi numai cei doi protagonisti sexy.

INFO

Vivica A. Fox, la o baza FBI

Actrita Vivica A. Fox, agentul FBI Nicole Smith din serialul "Disparitii" de la Antena 1 (duminica, ora 11:00), s-a antrenat pentru rolul sau la o baza FBI din Los Angeles. "Am invatat foarte multe de la adevaratii agenti FBI. Eram deja intr-o forma fizica buna dupa antrenamentele pentru «Kill Bill», asa ca nu mi-a fost greu sa ma adaptez ritmului lor. Stilul este insa foarte diferit. Pentru «Kill Bill» am invatat sa lupt cu cutite, la FBI m-am antrenat cu arme de foc", povesteste actrita. Cu toate ca i-a placut sa filmeze scenele de lupta din serial, Vivica recunoaste ca ea este mult mai feminina decat personajul sau: "Amandoua sunt agresive, directe, hotarate si muncitoare, insa eu nu as renunta niciodata la tocurile cui de 12 centimetri pentru ghete sau bocanci". (Adriana V. Paduraru)

"Ingerii noptii" la Pro Cinema

Din 17 decembrie, Pro Cinema reinvie legenda lui Batman intr-un mod neasteptat, o data ce misterioasele disparitii Caped Crusader din New Gotham cad spre rezolvare in sarcina a trei fete frumoase si neinfricate. Ingerii Noptii sunt Barbara Gordon, Helena Kyle si Dinah. Ajutate de singurul politist onest din New Gotham, detectivul Jesse Reese, Ingerii Noptii duc prima lor batalie impotriva misterioasei femei ce le doreste moartea. In 2003, serialul s-a numarat printre nominalizarile premiilor oferite de Societatea Americana a Cinematografiei. (Adriana V. Paduraru)
×