x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prietenie subacvatică

Prietenie subacvatică

de Roxana Ioana Ancuta    |    Petre Fluerasu    |    18 Oct 2007   •   00:00
Prietenie subacvatică

Yang Yang, un băieţel chinez in vărstă de numai 4 ani, inoată alături de o balenă albă de 5 ani, pe nume Xiao Qiang. Imaginea a fost surprinsă duminica trecută in Qingdao, un acvariu din estul provinciei chineze Shandong.

Yang Yang, un băieţel chinez in vărstă de numai 4 ani, inoată alături de o balenă albă de 5 ani, pe nume Xiao Qiang. Imaginea a fost surprinsă duminica trecută in Qingdao, un acvariu din estul provinciei chineze Shandong. Micuţul Yang Yang, inotător de la vărsta de 1 an, va mai oferi acest unic spectacol subacvatic in 2008, ca o urare de bun venit spectatorilor care vor asista la toate competiţiile nautice ce vor avea loc in cadrul Jocurilor Olimpice. Balena albă este extrem de sociabilă. Pentru vechii vănători de balene, era cunoscută sub numele de "canarul mării", datorită strigătelor sale ciudate.

Confuzie inedită - Cocteil de sănge

Un bărbat din Hong Kong a fost inchis pentru două luni după ce camerele de supraveghere ale unui laborator l-au surprins furănd o fiolă cu sănge şi băndu-i conţinutul. Li Man-yiu le-a spus anchetatorilor că era foarte insetat cănd a intrat in spital pentru tratarea unui deget de la picior. Bărbatul s-a indreptat către laborator, a luat trei eprubete şi a băut conţinutul a două dintre ele. Cănd şi-a dat seama că fiolele conţineau sănge, el a fugit la baie şi a vomitat. Anchetatorii au declarat că bărbatul era sub influenţa alcoolului şi l-au condamnat la două luni de inchisoare pentru furt.

Â

Trupul uitat - Neatenţie urăt mirositoare

Trupul unei femei in vărstă de 76 de ani a fost lăsat pentru nouă zile in apartament, după ce doctorul care s-a ocupat de el a uitat să cheme echipa mortuară. Ingroziţi de mirosul teribil care venea din apartamentul femeii, vecinii au contactat autorităţile şi astfel neglijenţa doctorului a fost descoperită. Andreas Flaschner, purtătorul de cuvănt al autorităţii sanitare, a declarat că "doctorul a crezut că paramedicii au luat cadavrul, in timp ce paramedicii au crezut că doctorul a aranjat asta.

De cănd lucrez aici nu am văzut aşa ceva".

Madonna - A renunţat la Warner Music

Madonna (49 de ani) a confirmat că a renunţat la compania de inregistrări Warner Music, cu care a avut o colaborare de peste 20 de ani, pentru organizatorul de evenimente american Live Nation. Ea va primi de la Live Nation 120 de milioane de dolari pe zece ani. Contractul prevede ca Live Nation să obţină drepturile asupra a trei noi albume ale căntăreţei, să-i organizeze turneele şi să văndă produse promoţionale care exploatează imaginea Madonnei. "Modelul industriei muzicale s-a schimbat şi, in calitate de artist şi om de afaceri, trebuie să mă adaptez acestei schimbări", a spus Madonna.

Walk of Fame - Ricky Martin are steaua lui

Ricky Martin a primit o stea (cea de-a 2.351-a) pe celebrul Bulevard Hollywood Walk of Fame. "Am luat cuvăntul in faţa Congresului american şi a ONU, dar niciodată nu m-am simţit aşa de emoţionat ca acum", a declarat Martin cu ocazia ceremoniei la care a participat şi primarul din Los Angeles, democratul Antonio Villaraigosa. Implicat in activităţi umanitare in Puerto Rico, Ricky Martin este şi ambasador al bunăvoinţei pentru Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii - UNICEF.

×
Subiecte în articol: magazin