x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Primul videoclip solo al Cristinei

Primul videoclip solo al Cristinei

04 Noi 2005   •   00:00
Primul videoclip solo al Cristinei
MONDEN
Dupa mai bine de patru ani petrecuti in trupa Blondy, la inceputul acestui an, Cristina Rus a pus capat colaborarii cu aceasta formatie. Motivele au fost multe, dar acum ele nu mai au nici o importanta. O perioada, pe simpatica blonda ati vazut-o in postura de prezentatoare la Prima TV. Dar pentru ca lucrurile au inceput sa se "imputa" la Eurotombola, Cristina a preferat sa se retraga. In tot acest timp, ea nu a renuntat la muzica.

De ceva vreme, pe posturile tv se difuzeaza piesa "Inima mea bate 2005", un remake al piesei pe care Cristina o canta alaturi de baietii din Sing Sing BB. De fapt, acesta nu este un videoclip, ci doar un promo. "Promo-ul la aceasta piesa este o introducere pentru viitorul videoclip «Inima mea te vrea», regizat de Dragos Buliga." Acest prim videoclip solo va fi pe sticla abia in aceasta luna, pentru ca el este in curs de finalizare. Cu aceasta ocazie, veti descoperi o noua Cristina Rus. "M-am vopsit un blond mai inchis cu suvite castanii, iar fustitele si rochitele le-am inlocuit cu pantaloni scurti." Pana la sfarsitul acestui an, Cristina promite ca va lansa si primul sau material discografic, al carui nume nu a fost inca ales. Albumul va contine noua piese, printre care si "Inima mea bate". (Cristina Ologeanu)

Akebono se lanseaza

Claudiu Pop, poreclit Akebono de catre colegii sai de la Canalul de stiri, a pus capat scrisului. Nu, nu a renuntat la scris, el fiind totodata si scenarist, ci doar a terminat cartea despre cura sa de slabit. "Cartea se va numi «Greu de slabit», la fel ca si rubrica din sezonul trecut al emisiunii. Nu este un retetar clasic de slabit, ci descrie la modul cel mai sincer experienta prin care am trecut de cand m-am pus pe slabit. O astfel de cura iti schimba total viata", spune Ake. Cel mai probabil, cartea va fi lansata in luna decembrie. La inceputul acestui an, Akebono cantarea 203 kg. Acum este foarte mandru de faptul ca a scapat de mai bine de 60 kg. (C.O.)

Accident de munca la piscina

La filmarile videoclipului piesei "Cea mai de treaba fata din lume" a celor de la Ca$$a Loco, singura prezenta feminina din clip a fost protagonista unui moment demn de "Cascadorii rasului". Ea s-a tot zbenguit pe platoul de filmare pana ce… a alunecat si a cazut in piscina. Daca ar fi fost o zi torida de vara, aceasta intamplare ar fi fost binevenita. Dar filmarile au avut loc intr-o dimineata de septembrie, cand temperatura apei era de mai putin de 15°C! (C.O.)

Scene hot ratate de baietii Class

Cei doi baieti din trupa Class au ratat filmarile unor secvente fierbinti pentru videoclipul piesei lor "Na-na-na-na", regizat de Dragos Buliga. Este vorba despre cadrele in care apare un grup de dansatoare imbracate foarte sumar. Este lesne de inteles ca aparitia lor a "incins" la propriu atmosfera, astfel incat s-a facut subit liniste totala in platou, iar cei din echipa de filmare au avut reale dificultati in a-i coordona pe cei 50 de figuranti. Vlad si Florin s-au dovedit a fi cei mai dezamagiti, pentru ca nu au putut asista la turnarea acestor scene. Motivul: trupa a trebuit sa plece de pe platourile de filmare pentru a sustine un concert in Bucuresti. (Cristina Ologeanu)
×