x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinţul de Monaco dezminte zvonurile răutăcioase

Prinţul de Monaco dezminte zvonurile răutăcioase

21 Iul 2011   •   21:00
Prinţul de Monaco dezminte zvonurile răutăcioase

'Dorim sa ne exprimam indignarea fata de aceste zvonuri. Este de nesuportat', a declarat printul de Monaco in fata reprezentantilor presei convocati la palat. 'Este regretabil ca mass-media vehiculeaza astfel de zvonuri fara ca macar sa verifice informatiile. Mi se pare un lucru nedemn pentru confratii vostri. Am respectat intotdeauna libertatea de exprimare, dar difuzarea unor false informatii este lamentabila si pasibila de sanctiuni penale', a adaugat Albert al II-lea, la doua saptamani dupa ce a inceput 'valva' mediatica, informeaza ziarul Nice-Matin, citat de Agentia France Presse si Agerpres.

'Uneori aceste zvonuri ne-au facut sa zambim, ca atunci cand mass-media au raportat ca printesa si cu mine am dormit separat, nu in acelasi hotel in Africa de Sud', a declarat printul, confirmand ca nu si-a petrecut noaptea cu sotia din cauza 'unor ratiuni practice', legate de afaceri. Potrivit ziarului Nice-Matin, Albert al II-lea a profitat de luna sa de miere din Africa de Sud pentru a avea cateva intalniri de afa­ceri in mai multe locatii, prin aceasta explicandu-se faptul ca cei doi soti proaspat casatoriti au inoptat in hoteluri separate la Durban.

Printul a amintit, in discursul sau, si despre un moment penibil, in care cuplul suveran a fost fortat sa fuga de fotoreporteri insistenti. Intre 9 si 20 iulie, Albert si Charlene au reusit sa fuga de paparazzi intr-un sejur in Mozambic, scrie Nice-Matin. 'Acesta a fost – a explicat printul – un sejur minunat, nu am fost deranjati.' Cat despre zvonurile conform carora intre Albert si Charlene ar exista un dezacord, printul a declarat taios: 'Exista o persoana sau persoane care doresc raul Monaco'. Cu cateva zile inainte de nunta, celebrata la in­ce­pu­tul acestei luni, saptamanalul L’Express a scris ca mireasa ar fi dorit sa plece din principat. Aceste zvonuri au fost dez­min­tite de mai multe ori de palat. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: fun