x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prostituată decedată în timpul "serviciului", revenită la viaţă într-un sicriu

Prostituată decedată în timpul "serviciului", revenită la viaţă într-un sicriu

28 Mar 2013   •   22:47
Prostituată decedată în timpul "serviciului", revenită la viaţă într-un sicriu

Reîntoarcerea din morţi, subiect devine subiectul cel mai preferat al presei mondiale! Cu o rigoare deosebită, el loveşte mass-media cam o dată la două luni, fără de câteva zile... Astfel suntem informați că În obscure colţuri ale lumii, oameni porniţi pe calea fără întoarcere, revin la viaţă exact atunci când erau jeliți mai tare și aproape de momentul în care groparul pune prima lopată de pământ pe coșciug. Evident, dovezile, fie sunt vagi, fie lipsesc cu desăvârşire!

Probabil că jurnaliştii tabloidului britanic The Sun îşi muncesc neuronii în folosul cititorilor pentru a prezenta aceste pseudo-ştiri cât mai inedit, un exemplu fiind cea mai nouă relatare despre un caz de genul celor menţionate petrecut în Africa, unde nu mai ănviase nimeni de ceva vreme.
Deci, se spune că o prostituată din Zimbabwe a dat ortul popii în timpul serviciului, atunci când se afla cu un client într-una din camerele unui hotel din Harare, capitala țării.
Omul a fost şocat de eveniment, probabil învinuindu-se oarecum de decesul partenerei sale, gândind că acesta ar fi fost cauzat de extraordinara sa performanţă sexuală. După ce i-a trecut şocul, și erecția, el a chemat poliţia, la faţa locului sosind şi o echipă medicală de urgenţă, care a ridicat cadavrul, ce urma să fie transportat pentru a fi supus unei autopsii pentru a stabili cauza decesului. Numai că, surprize, surprize, moarta, exact în momentul în care era "îmbrăcată" într-un sicriu de zinc, s-a trezit ţipând,  acuzându-i că vor să o omoare.

Poporul adunat la faţa locului, oameni gata oricând să savureze evenimente morbide de felul acestuia, a zburat ca potârnichiile, speriată fiind de revenirea la viaţă a prostituatei.
"Totul s-a petrecut ca într-un film, lumea fugea speriată în toate direcţiile. A fost un incident înspăimântător, toţi erau convinşi că tipa e moartă, corpul ei era rece. Dar, miracole se pot întâmpla la tot pasul", a descris scena unul dintre localnici.

Revenită din morţi, prostituata a plecat spre casă însoţită şi consolată de o colegă de muncă... În povestire nu este menţionat nimic despre portofelul clientului și despre starea acestuia la finalul întâmplării.







×