x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ralucai ii este frica de cai

Ralucai ii este frica de cai

de Adriana V. Paduraru    |    02 Iun 2006   •   00:00
Ralucai ii este frica de cai
MONDEN
Solista trupei Cabaret, Raluca Anastasiu, este mare iubitoare de animale. Cel mai mult ii plac caii, insa, in urma unor incidente, a fost nevoita sa renunte la echitatie. Desi era "incepatoare", stapanul cabalinei pe care a dorit cantareata sa invete calaria a considerat ca e mai bine sa o lase "de capul ei". "Nici nu am apucat sa ma asez bine in sa, ca a inceput aventura. Calul meu a inceput sa galopeze inspre alt cal, iar cand a ajuns aproape de el s-a ridicat pe doua picioare si a inceput sa necheze. Ulterior, stapanul mi-a explicat ca animalul nu avea nimic cu mine, ci era armasar si simtea nevoia sa-si arate «fortele» in fata «confratelui». Mare consolare, ce pot sa spun. Numai printr-un miracol n-am cazut", isi aminteste solista trupei Cabaret.

Ca si cand acest incident n-ar fi fost de-ajuns, dupa ce s-a mai potolit, calul a inceput un alt galop nebun, stapanul reusind in cele din urma sa-l opreasca. "Fericita ca am scapat intreaga dupa toata tevatura, am vrut sa descalec. Mare greseala. Frumosul meu armasar s-a aruncat la pamant si a inceput sa se tavaleasca exact ca un caine. Norocul meu ca reusisem sa scot piciorul din scarita. A fost ultima oara cand m-am apropiat de un cal", a adaugat Raluca.

CARIERA. In ceea ce priveste cariera muzicala, Raluca, impreuna cu trupa sa au incheiat inregistrarile pentru un album si se afla in negocieri cu o casa discuri. Pana la lansarea, in toamna, a materialului discografic, urmeaza sa apara pe piata un videoclip la piesa "Cabaret". Pentru ca trupa isi doreste sa fie cat mai apropiata de fani, isi va finaliza in curand site-ul de internet, ce va cuprinde cat mai multe informatii despre trupa, poze si chiar si un blog, in care membrii trupei isi vor povesti experientele.

Dar pana atunci trupa poate fi contactata la adresa de mail trupacabaret@gmail.com, unde va raspunde tuturor celor care ii scriu.

×