x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ramona Rusu - O fata de ciocolata

Ramona Rusu - O fata de ciocolata

05 Mai 2005   •   00:00

VEDETE
La 24 de ani, varsta la care multe manechine devin "depasite", Ramona Rusu a aparut in prima ei reclama tv. La cafea. Tot la 24 de ani a debutat in modeling, dupa ce a lucrat in… constructii.

  • de CRISTINA OLOGEANU

  • Este din Rupea, Brasov. Este fata care, cu o privire galesa, va invita mai intai sa cumparati o anumita marca de cafea, apoi sa consumati o ciocolata anume. Este Diana Boboc din serialul de televiziune "Baieti buni". Este Ramona Elena Rusu. Ramona, mai pe scurt. Pentru tanara brasoveanca, astrele au pregatit un destin cu totul aparte. Dupa ce a intrat in campul muncii intr-un domeniu de care femeile fug, Ramona a avut acea unica sansa sa-si schimbe profesia. Mai exact, dupa ce a lucrat o perioada in constructii, a intrat in lumea modelingului, pentru ca de curand sa se apropie si mai mult de lumea televiziunii - acolo unde si-a dorit foarte mult sa ajunga.

    SEFA. Sa o luam treptat. La 22 de ani, Ramona a ajuns, printr-o intamplare, sa lucreze intr-o firma de constructii. "Acum trei ani si jumatate m-a rugat cineva sa fiu translator de italiana la Institutul de Cercetari Stiintifice pentru a agrega niste lucrari in Romania. Stiam sa vorbesc italiana, dar nu cunosteam termenii de specialitate." S-a descurcat atat de bine, ca oamenii au pastrat-o. "Nu e asa de usor sa lucrezi cu o echipa formata din 20 si ceva de barbati. Trebuia sa ma trezesc dimineata la 6:00, sa merg pe santier sa fac prezenta - sa vad cine a venit la serviciu si cine nu - , sa ma cert cu fiecare om in parte care nu este la timp la program si sa ii fac sa inteleaga ca fiecare zi de munca este platita si ca, daca nu se finalizeaza lucrarea la termen, ni se taie tuturor din salariu. Adica trebuia sa fac pe sefa. Aveam 22 de ani, iar cel mai tanar om din echipa avea… 23 de ani."

    KILOGRAMELE. Firma de constructii la care lucra a trimis-o in Capitala sa se ocupe de deschiderea unui sediu de firma. "Am suferit enorm in Bucuresti. M-am adaptat foarte, foarte greu. Dar mi-am impus sa ma descurc singura in Bucuresti". Si, uite asa, Ramona a slabit 10 kilograme. Si a ajuns tocmai buna pentru modeling. Pe acest drum a ajuns tot din intamplare. Verisoara ei "a fost de vina". Adica a luat-o dupa ea la un casting pentru hostess. "Am facut vreo doua-trei poze si atat. La putin timp m-au sunat cei de la Etoile Models si mi-au zis ca trebuie sa fac un nou set de poze, pentru ca am mari sanse sa fac ceva in domeniu." La scurt timp dupa acest nou set de poze a fost sunata sa faca reclama la cafea. Ce a iesit ati vazut cu totii. A urmat si reclama la ciocolata. Si pe asta o stiti.

    LA TV. Acum, Ramona a ajuns sa joace in serialul "Baieti buni", in rolul Dianei Boboc. "Am participat la un casting. Trebuie sa recunosc ca proba a fost foarte grea. Am dat-o cu Florin Calinescu. Initial mersesem la casting pentru emisiunea «Duminica de duminica», dar el m-a chemat si pentru acest serial", povesteste Ramona. Acesta poate fi un prim pas catre indeplinirea visului ei: acela de a deveni prezentatoare tv. A unei emisiuni de divertisment.

    PE SCURT
    Cafea sau ciocolata?
    - Ciocolata.

    Frumos si bogat sau sarac si cinstit?
    - Sarac si cinstit - cu mentiunea ca bogat nu inseamna necinstit.

    Cura de slabire/regim sau aerobic?
    - Regim.

    Silicoane sau naturale?
    - Naturale.

    Operatii estetice sau de la mama natura?
    - Daca intr-o zi o sa am nevoie, o sa apelez cu cea mai mare incredere la operatiile estetice.

    Verde in fata sau minciuna?
    - Verde in fata.

    CV
  • Data nasterii: 03.01.1980, Rupea, Brasov
  • Locuri de munca: 1999-2001 Asistent manager TECNOSCAVI, firma de constructii 2003-2003 Asistent manager "SC PROCOM SRL" firma de constructii
  • Limbi straine: italiana, engleza Martie 2004 incepe activitatea de model.
  • Activitati pe langa reclame: Aparitie in videoclipul formatiei "Gipsy Brother" Co-prezentatoare alaturi de Florin Calinescu in editia din 17 octombrie 2004 a emisiunii "Duminica de duminica", difuzata de Pro TV
  • Actualmente: rolul Dianei Boboc in serialul "Baieti buni" de la Pro TV
  • ×
    Subiecte în articol: ramona