x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rapper-ul Flo Rida, arestat pentru consum de alcool la volan.

Rapper-ul Flo Rida, arestat pentru consum de alcool la volan.

09 Iun 2011   •   14:45
Rapper-ul Flo Rida, arestat pentru consum de alcool la volan.

Rapper-ul Flo Rida ar fi trebuit sa cheme un taxi in aceasta dimineata in Miami, pentru ca avea o alcoolemie de doua ori mai mare decat limita legala in SUA. Insa interpretul melodiei “Low' a ales sa se urce la volanul masinii sale Bugatti din anul 2008 pentru a incerca sa ajunga acasa, in jurul orei 3.30 dimineata.

Ghinionul lui a fost ca, intre timp, a fost oprit de un echipaj de politie care nu a vrut sa il lase nici in ruptul capului sa isi continue drumul, relateaza TMZ. Reactia cantaretului a fost una destul de prompta la adresa ofiterului care i-a cerut sa mearga in linie dreapta. “Domnule politist, nu pot sa fac asta. Nu ma simt in stare sa merg in linie treapta, am consumat cateva pahare. Haideti sa incercam alt test', a spus Flo Rida. Intre timp, un grup de observatori ai evenimentului au incercat sa ii convinga pe politisti sa il elibereze pe cantaret, oferindu-se chiar sa il duca acasa.

Greu de crezut, dar poate ca ofiterii de politie s-ar fi indurat sa il lase in pace pe bietul cantaret, daca macar n-ar fi descoperit ca permisul de conducere al acestuia era suspendat...

×
Subiecte în articol: politie alcool muzica arestare hip-hop flo rida