x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Razboiul de acasa

Razboiul de acasa

de Adriana V. Paduraru    |    27 Ian 2006   •   00:00
Razboiul de acasa
SERIAL
Un serial urmarit, saptamanal, in Statele Unite de 8,5 milioane de telespectatori

La HBO debuteaza sambata, 4 februarie, de la ora 20:30 un serial nou. "The War at Home" ("Razboiul de acasa") ii are ca protagonisti pe Michael Rapaport si Anita Barone. Cei doi interpreteaza rolurile a doi parinti care incearca sa tina in frau casa, copiii si chiar pe ei insisi.

FAMILIE. Daca pe vremea adolescentei lor parintii habar nu aveau ce le trece prin capsor propriilor progenituri, acum lucrurile stau cu totul altfel. Nu exista nici un lucru care sa le treaca prin cap copiilor, iar Dave si Vicky sa nu le fi facut cel putin de doua ori. Cei trei copii ai familiei sunt Hillary (Kaylee Defer), Larry (Kyle Sullivan) si Mike (Dean Collins). Cu toate ca are doar 15 ani, Larry nu este genul de copil pe care sa-l gasesti acasa la ora cinei. Sora mai mare Hillary (16 ani) crede ca stie totul despre orice si nu accepta sfaturile celor mai in varsta decat ea. Iar mezinul familiei, Mike (13 ani), este la varsta cand hormonii incep sa tropaie si singurul hobby sunt jocurile video. Acestea fiind spuse, va inchipuiti ca misiunea parintilor nu este deloc usoara, mai ales ca, la randul lor, sunt asaltati de problemele pe care le au la locul de munca.

AUDIENTE. Acest serial, care se vrea a fi o imagine panoramica a familiei moderne americane, a prins la public. Difuzat de postul Fox TV incepand cu data de 11 septembrie 2005, seria avea in medie 8,5 milioane de telespectatori saptamanal. Si cum peste tot exista si carcotasi, serialul a fost si criticat, unii dintre americani considerandu-l foarte slab.

CURRICULUM VITAE
Michael Rapaport s-a nascut in New York in anul 1970. Actorul a atras atentia iubitorilor de film pentru prima data in 1993, cu rolul din Zebrahead, in regia lui Anthony Drazen, care a obtinut trofeul pentru "Cea mai buna regie" in cadrul Festivalului de Film de la Sundance, in acelasi an. De atunci, si-a pus in valoare talentele dramatice in filmele "Higher Learning" (regia John Singleton) si "Kiss of Death" (Barbet Schroeder), dar si pe cele comice in "Mighty Aphrodite" (Woody Allen) si "Beautiful Girls" (Ted Demme). De asemenea, Rapaport a mai jucat in "Metro" (Politist la San Francisco), "Cop Land", "True Romance" si "Palmetto".

Â

MAURICIO ISLAS, IN TOPUL "BARFITILOR" PE 2005
Actorul mexican Mauricio Islas (foto), protagonistul telenovelei "Banditii", difuzata de postul Acasa TV, de luni pana vineri de la ora 15:30, este in topul scandalurilor latino-americane ale anului trecut. Alaturi de el, pe lista celor mai "barfiti" au fost ex-Miss Univers - Alicia Machado si interpretii Luis Miguel si Ana Bárbara. Islas a avut un regres "triumfal" dupa scandalul sexual in care a fost implicat. Actorul a fost acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora.

In plus, sotia sa, Patricia Villasaña, a cerut divortul. Fotomodelul venezuelean nu si-a mai putut ierta partenerul, care a "calcat pe bec" de cate ori a avut ocazia. Ultima cucerire a fost actrita G...nesis Rodríguez, cu care s-a intalnit pe platourile de filmare de la "Prizoniera". Fiica lui Jos... Luis Rodríguez, un binecunoscut cantaret venezuelean, in varsta de 17 ani, l-a acuzat pe Islas de viol. In cele din urma, familia Rodriguez a retras plangerea, iar Don Juanul telenovelist a scapat de inchisoare.

Gurile rele spun ca Islas ar fi platit pentru libertate cateva milioane de dolari. Un lucru este sigur, anul 2005 nu a fost unul favorabil pentru actorul mexican. El insusi recunoaste acest lucru: "Am suferit o depresie si am urmat un tratament la psiholog". (Adriana V. Paduraru)
×