x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rebelde

Rebelde

de Adriana V. Paduraru    |    21 Iul 2006   •   00:00
Rebelde
SERIALE&TELENOVELE
Membrii RBD se imbraca in... cersetori

De la lansarea sa, serialul mexican "Rebelde" provoaca furori peste tot in lume. Tinerii, comparati cu personajele din "Beverly Hills 90210", au fost subiect de disputa intre doua televiziuni din Chile. Posturile publice Mega si Universidad Cat"lica de Chile se afla in discutii aprige pentru a avea pe micile ecrane supertelenovela pentru tineret care s-a transformat intr-un adevarat fenomen. Calificat ca "grupul pop cel mai de succes al anului", RBD a vandut in Chile peste 45.000 de copii ale primului sau album in limba spaniola ce contine melodii de pe coloana sonora a telenovelei "Rebelde". Si tot in Chile, popularitatea cantaretilor Anahí, Alfonso, Dulce María, Christopher, Maite si Cristian creste pe zi ce trece.

ANAHI. Interpreta personajului Mia, a refuzat proiectele ce i s-au oferit, dorind sa respecte contractul pe trei ani pe care l-a semnat cu formatia RBD

SUCCES. Aceasta poveste plina de iubire, aventura, muzica si dans ocupa locul I in topurile de audiente in SUA si in toate tarile din America Latina in care este difuzata. "Rebelde" este cea mai de succes telenovela a momentului, declansand o adevarata isterie in randul telespectatorilor de pretutindeni. De asemenea, RBD, grupul de muzica pop care interpreteaza melodia de pe coloana sonora a telenovelei, a sarit de pe micul ecran direct pe cele mai intinse stadioane din America, pentru a oferi concerte de neuitat milioanelor de fani. Si nu s-au oprit acolo: au spart si granitele Europei, ajungand pana in Spania, unde i-au incantat pe toti cei care ii iubesc si ii sustin cu aplauze. Pentru vanzarea a milioane de albume cu cele mai tari hituri ale sale, formatia a intrat in posesia unui Disc de Aur si a unuia de Platina. Dupa ce telenovela a cucerit piata americana, acelasi lucru si-l doreste si formatia, drept pentru care ea lucreaza la un album in limba engleza. Iar in octombrie va aparea si cel de-al treilea material discografic, de data aceasta in limba spaniola. Pentru a promova viitoarea etapa a camerei lor, membrii trupei RBD au ales sa-si schimbe imaginea. Astfel, s-a renuntat la fuste scurte, cizme cu toc si tatuaje si s-a optat pentru costumatia de... cersetor.

IN ROMANIA. Serialul are numerosi fani si in tara noastra. Deja pe diverse forumuri au aparut mesaje de "adoratie". Ba chiar si unele controverse intre iubitorii serialului transmis de postul Acasa TV si "Rebelii" (Rebelde way), difuzat de TVR 2. Cum si "Rebelii" aveau o formatie - Erreway - , fanii acesteia sunt suparati pe producatorii "Rebelde" ca au copiat formatul.

News

DEBUT LA 7 ANI. Amanda Bynes, care in fiecare marti ne adreseaza intrebarea retorica "Ghici ce-mi place la tine?", a debutat la varsta de 7 ani in cinematografie. I-a avut parteneri pe marele ecran pe John Travolta, Billy Crystal si Michelle Pfeiffer. Desi doar o adolescenta, ea a reusit sa ajunga in fruntea topului celebritatilor realizat de Forbes. La numai 13 ani, a avut propria sa emisiune, numita "The Amanda Show", iar la 17 ani a obtinut rolul principal in comedia "Ce-si doreste o fata" ("What a Girl Wants").

FARA SUCCES… LA FETE. Gregory Smith, actorul care-l interpreteaza pe Ephram Brown in serialul "O noua viata", se plange ca nu are deloc noroc in dragoste. Desi a declarat ca el nu face discriminari, totusi, in ultimii doi ani, nu a reusit sa-si gaseasca nici o iubita. O cauza ar putea fi si faptul ca pentru rolul din "O noua viata" actorul a fost nevoit sa isi vopseasca parul violet. Acest gest a reusit intr-adevar sa atraga atentia fetelor, dar... nimic mai mult. (C.O.)

×
Subiecte în articol: rebelde