x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Regulamentul concursului "SMS Ghid TV"

Regulamentul concursului "SMS Ghid TV"

02 Dec 2004   •   00:00

CONCURS

1. Organizator

Organizatorul concursului "SMS GHID TV" este SC Editura Intact SRL, in calitate de editor al Jurnalului National, cu sediul in Bucuresti, Casa Presei Libere, Corp D, et 8.

Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a-i anunta public pe participanti.

2. Durata promotiei

Concursul "SMS GHID TV" incepe cu data de 3 decembrie 2004, ora 00:00, si se va desfasura pe o perioada nedeterminata, organizatorul rezervandu-si dreptul de a decide oricand incheierea concursului, dar nu inainte de a face publica aceasta decizie. Acest concurs se va desfasura exclusiv pe teritoriul Romaniei.

3. Modul de desfasurare

3.1. Concurs "SMS VIDEO" cu premii constand in DVD-uri si casete video:

Pentru premiile constand in DVD-uri si casete video, participantii pot trimite prin SMS la numarul 1408 textul "VIDEO" urmat de optiunea fiecaruia in ceea ce priveste raspunsul la intrebarea pe care o gasesc in macheta de concurs corespunzatoare acestei categorii de premii, din Suplimentul TV al Jurnalului National. Raspunzand corect, acestia vor fi inscrisi automat in concurs.

3.2. Concurs "SMS CARTE" cu premii constand in carti:

Pentru premiile constand in carti, participantii pot trimite prin SMS la numarul 1408 textul "CARTE" urmat de optiunea fiecaruia in ceea ce priveste raspunsul la intrebarea pe care o gasesc in macheta de concurs corespunzatoare acestei categorii de premii, din Suplimentul TV al Jurnalului National. Raspunzand corect, acestia vor fi inscrisi automat in concurs.

3.3. Concurs "SMS MUZICA" cu premii constand in CD-uri si DVD-uri cu muzica:

Pentru premiile constand in CD-uri si DVD-uri cu muzica, participantii pot trimite prin SMS la numarul 1408 textul "MUZICA" urmat de optiunea fiecaruia in ceea ce priveste raspunsul la intrebarea pe care o gasesc in macheta de concurs corespunzatoare acestei categorii de premii, din Suplimentul TV al Jurnalului National. Raspunzand corect, acestia vor fi inscrisi automat in concurs.

Tariful practicat este de 0,5 USD/SMS (fara TVA) si este acelasi pentru oricare din cele trei concursuri, acest tarif fiind valabil in retelele CONNEX si ORANGE. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica tariful de acces in concurs, in cazul modificarii premiilor. Concursul este accesibil oricarui utilizator Connex/Orange fie ca este client pe baza de abonament, fie ca are cartela reincarcabila. Eligibili pentru premiile concursului sunt doar cetatenii sau rezidentii romani in varsta de minimum 14 ani. Participarea la concurs denota cunoasterea si acceptarea regulamentului. Se poate participa la concurs de un numar nelimitat de ori, cu precizarea ca in tragerea la sorti saptamanala pentru premii vor intra numai participarile valide din saptamana respectiva.

4. Anuntarea si acordarea premiilor

Premiile se acorda saptamanal prin tragere la sorti electronica. Castigatorii vor fi extrasi dintre participantii care au trimis SMS cu textul corepunzator premiului dorit urmat de varianta de raspuns la intrebare in intervalul vineri, ora 00:00 - joi, ora 24:00.

Datorita termenelor de predare in tipografie a Suplimentului TV, listele de castigatori vor fi publicate in Suplimentul TV cu un decalaj de doua saptamani, castigatorii avand la dispozitie un termen de 10 zile pentru revendicarea premiilor de la publicarea acestora.

Participantii vor fi identificati pe baza numarului de telefon de la care s-a trimis raspunsul la intrebarea concursului. Premiul castigat se va acorda utilizatorului cartelei SIM cu numarul de telefon de la care s-a trimis raspunsul corect la intrebarea concursului, si numai acestuia, premiul nefiind transferabil altei persoane.

Castigatorii premiilor nu pot primi contravaloarea premiilor in bani sau in alte obiecte a acestora si nici nu pot cere modificarea parametrilor premiilor.

5. Drept de participare

Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii Jurnalului National, partenerii implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la concursul "SMS GHID TV" implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar.

Prin participarea la acest concurs va dati in mod explicit acordul ca datele dumneavoastra personale sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date. Aceasta va putea fi folosita ulterior in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc. Participantii la concurs trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa participe la concurs numai in nume propriu; - sa nu modifice, copieze, reproduca concursul; - sa nu fraudeze in nici un fel sistemul de joc.

6. Limitarea raspunderii

Organizatorii si operatorii GSM nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
  • nefunctionarea retelei, pierderea, intarzierea sau imposibilitatea de a citi un SMS;
  • plata taxelor, a impozitelor sau a altor costuri care pot decurge din castigarea premiului;
  • erorile de transmitere a mesajelor;
  • erorile concurentului (telefonul jucatorului nu este deschis, raspunsul nu a fost trimis in formatul corect, telefonul nu se afla in aria de acoperire sau, din orice alt motiv, nu poate fi contactat, serviciul de mesaje scurte este barat, jucatorul are servicii pe baza de cartela reincarcabila si creditul a fost epuizat, casuta de mesaje scrise este plina si nu se mai pot primi mesaje noi);
  • orice alt caz pe care organizatorii sau celelalte parti implicate in acest concurs nu il pot controla.

    Organizatorul isi rezerva dreptul luarii oricaror masuri impotriva fraudarii acestui concurs.

    Organizatorii si operatorii GSM pot suspenda accesul la concurs de la un anume numar de telefon, daca posesorul SIM-ului sau oricine altcineva care a avut acces la acest SIM il utilizeaza altfel decat in conformitate cu prevederile acestui regulament.

    Organizatorii, cat si celelalte parti implicate in acest concurs nu sunt responsabile pentru inconvenientele, pierderile sau cheltuielile care sunt determinate sau au legatura cu erori, defectiuni, sau alte disfunctionalitati ale concursului. Organizatorul, precum si celelalte firme implicate in desfasurarea concursului nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele erori de transmitere si receptionare a mesajelor, erori datorate unor terti (operatorul de telefonie mobila, CONEL etc.).

    In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente romane de la sediul organizatorului.

    7. Informatii

    Regulamentul concursului este disponibil oricarui solicitant in mod gratuit. Participantii pot intra in posesia unui exemplar al regulamentului promotiei trimitand o cerere pe adresa organizatorului (Jurnalul National, Casa Presei Libere, corp D, et. 8, Bucuresti) sau sunand la sediul redactiei Jurnalului National si, de asemenea, acesta este disponibil pe site-ul organizatorului: www.jurnalul.ro.

    Pentru orice sugestie ne puteti scrie si pe adresa de e-mail: infoconcurs@jurnalul.ro.

    IMPORTANT!
    Prin participarea la promotia "SMS GHID TV", participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament. Prezentul concurs se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal din decembrie 2003.
  • ×