x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Relaţii, Dezastre

Relaţii, Dezastre

25 Apr 2008   •   00:00

După “Blade: Trinity” sau “Just friends”, canadianul Ryan Reynolds revine pe marile ecrane într-o comedie romantică. “Desigur... poate că” este o povestioară deopotrivă savuroasă şi nostimă.

După “Blade: Trinity” sau “Just friends”, canadianul Ryan Reynolds revine pe marile ecrane într-o comedie romantică. “Desigur... poate că” este o povestioară deopotrivă savuroasă şi nostimă.

STORY. Povestea lui Will (Ryan Reynolds) începe în anul 1992, cînd era un tînăr ucenic într-ale politicii, care se mută din Wisconsin în New York pentru a se implica în campania prezidenţială. Pentru Maya, Will reînvie un trecut văzut de un tînăr idealist, care învaţă dedesubturile politicii şi este implicat în trei relaţii sentimentale. Will îi oferă fiicei sale o versiune romanţată a propriului trecut şi schimbă numele celor trei femei, lăsîndu-şi fiica să ghicească astfel cu cine s-a căsătorit în final. Cine este mama ei? “Dulcica” Emily (Banks), colegă de colegiu, prietena şi confidenta sa, apolitica April (Fischer) sau ambiţioasa, independenta ziaristă Summer (Weisz)? Maya, punînd una lîngă alta piesele acestui puzzle amoros, începe să înţeleagă că dragostea nu este chiar o bagatelă, iar Will, ajutat de propria fiică, reali­zea­ză că niciodată nu e prea tîrziu să te întorci în şi spre propria existenţă, sperînd într-un alt final. Fără nici o îndoială, Ryan Reynolds străluceşte în rolul unui bărbat în căutarea unei a doua şanse, în comedia romantică “Definitely, Maybe/ Desigur...poate că”. Reynolds s-a alăturat echipei regizo­rului Adam Brooks (“Wimbledon”, “Bridget Jones: The Edge of Reason”, “French Kiss”), care-i include pe Isla Fisher (“Wedding Crashers”, “Hot Rod”), Derek Luke (“Antwone Fi­sher”, “Friday Night Lights”), Abigail Breslin (“Little Miss Sunshine”, “No Reservations”), Elizabeth Banks (“The 40-Year-Old Virgin”, “Invincible”) şi pe cîştigătoarea Premiului Oscar, Rachel Weisz (“The Constant Gardener”, “The Fountain”), care s-au reunit pentru a vă dezvălui un basm modern.

 

Video / DVD

ALBĂ-CA-ZĂPADA. Este povestea minunată, care ne-a încîntat co­pilăria, acum într-o no­uă ecra­ni­z­are! Po­ves­tea fiicei de împărat, ur­mă­rită de îm­­pă­ră­tea­sa cea rea, pentru că este mai frumoasă decît ea, fiind deja clasică, nu mai trebuie spusă. Vă lăsăm numai să o savuraţi, pentru că... au trăit fericiţi pînă la adînci bătrîneţi...


CARTEA JUNGLEI. Micul Mowgli tră­­ieşte o aven­­­­tură mi­nunată ală­turi de priete­nii săi Baloo şi Ba­ghee­ra, care îi călău­zesc pa­şii spre satul unde se află cei care i se asea­­mănă: oa­menii. În această călă­torie, Mowgli întîl­neşte multe perso­na­je de la care va avea de învăţat o mulţime de lucruri folositoare în via­ţă.


MICUL TOBOŞAR. Este povestea lui Michael, un băieţel sclav care că­lă­to­reş­te către Iudeea cu stăpînii săi romani. Pe drum se întîl­neşte cu cei Trei Magi, care sînt în cău­tarea Prun­cului Sfînt. În palatul Rege­lui Irod, Mi­chael aude de complotul care este pus la cale pentru uciderea Pruncului Iisus şi se duce să îi avertizeze pe Magi. Mi­chael îi întîlneşte chiar atunci cînd ei îl găsesc pe Pruncul Sfînt în iesle. În semn de respect, băieţelul cîntă la toba sa pentru Fiul Cerului şi ajută la salvarea vieţii sale, păcălind gărzile care veneau să îl omoare.

×
Subiecte în articol: film