x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Remes-Muresan: Episodul 2 pe dailymotion.com

Remes-Muresan: Episodul 2 pe dailymotion.com

de Jurnalul National    |    12 Oct 2007   •   00:00

Hotnews.ro a facut publice doua inregistrari, in jur de 21 de minute, postate pe site-ul dailymotion.com care par sa reprezinte filmul integral din care TVR 1° difuzat miercuri seara un prim episod. • VIDEO

• DGIPI nu a fost solicitată să facă interceptări in cazul Remeş-Mureşan-Ciorbă

• Rodica Culcer ii cere lui Sassu să difuzeze partea a doua a inregistrărilor din cazul Remeş - Mureşan

Hotnews.ro a făcut publice două inregistrări, avănd in jur de 21 de minute, postate pe site-ul dailymotion.com, care par să reprezinte filmul integral al intălnirilor şi discutiilor Remeş-Mureşan-Ciorbă, din care TVR 1 difuzat miercuri seara un prim episod.


In afara secvenţelor prezentate de televiziunea publică, mai pot fi vizionate imagini din momentul in care au fost livrate palinca şi cărnaţii, şi modul in care Mureşan şi-a pregătit apărarea in faţa procurorilor..

Pe site-ul dailymotion.com, sub titlul "O poveste din ţara mea", pot fi găsite cele două episoade restante. Contul este deţinut de "geositeo", probabil cel la care făcea apel Traian Băsescu in conferinţa de presă susţinută ieri seară. Contul este inregistrat in data de 11 octombrie 2007, ulterior modificat apre sfărşitul acestei zile. Conform datelor prezentate de titular, necesare inscrierii in baza de date, "geositeo", este un bărbat in vărstă de 32 de ani, domiciliat in Salciile, Romania si un vajnic pasionat de "pescuit", judecănd dupa un al treilea clip postat pe site-ul respectiv intitulat "Incredible Fishing".

"O poveste din ţara mea",




  • Transcriptul discutiei Remes-Muresan, in care apar si elemente noi fata de inregistrarile difuzate de TVR 1, puteti citi pe hotnews.ro
×
Subiecte în articol: magazin