x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Remixuri cu Depeche Mode

Remixuri cu Depeche Mode

05 Mai 2005   •   00:00

MUZICA
Baietii de la Depeche Mode revin in forta cu un "Best of" cu totul si cu totul special. Albumul Depeche Mode Remixes 81-04 se adreseaza in primul rand celor care, in anii ’80 si ’90, gustau cu voluptate din melodiile trupei britanice. "Remixes" contine 12 piese in marea lor majoritate de pe cele mai apreciate albume ale bandei: "Music For the Masses" (1987, piesele "Never Let me Down Again", "Route 66", "Strangelove") si "Ultra" (1997, "Barrel of a Gun", "Usless", "Home"). La acestea se adauga binecunoscutele hituri "Enjoy the Silence", "Personal Jesus" sau "Just Can’t Get Enough". De amintit, ca un argument in plus, ca in toamna anului trecut, "Remixes 81-04" a urcat in Topul Billboard pana pe prima pozitie, la categoria albumelor cu muzica electronica.

VARIANTE. Trebuie spus ca "Remixes 81-04" a aparut sub mai multe forme. Exista o varianta restransa (un CD), precum si alte doua, extinse, prezentate sub forma unui CD dublu sau a unui CD triplu. Ramane la latitudinea fanilor varianta pe care vor sa o cumpere, insa pentru a acoperi o arie cat mai extinsa, va propunem sa optati pentru o cea care contine cat mai multe piese. Pe CD-ul triplu, de exemplu, puteti asculta 37 de piese. Iar daca vreti si mai mult (de ce nu?) exista si box-setul cu 6 CD-uri intitulat "Singles Box". Singurele piese care nu apar in colectia completa sunt cele de pe albumul "Exciter" (2001).

  • Trupa: Depeche Mode
  • Anul aparitiei: 1980
  • Gen: Synth Pop/Club/Dance
  • Albume: 12
  • Compilatii: 18
  • Hituri: "Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "People are People", "Strangelove", "Policy of Truth", "Black Celebration"
  • Doves, rock alternativ 100% britanic

    Rockul britanic este din nou prezent cu Doves, trupa de baieti aflata acum la al treilea album - "Some Cities". Cunoscuta datorita hitului "Ain’t No Love (Ain’t No Use)", formatia a fost infiintata in 1998, in Manchester, de Jimi Goodwin (vocal/bass) si cei doi frati gemeni Jez si Andy Williams. Primul album vine in anul 2000, cand trupa reuseste sa cucereasca si publicul american. "Some Cities", album aparut pe piata britanica in luna martie a acestui an, contine pe langa piesa care da numele albumului alte doua hituri ale trupei "Black and White Town", "Snowden" si "One of Theese Days".

    MUSIC OUT

    Adio, Love Parade!

    Renumita parada de dans, care are loc in fiecare vara la Berlin, s-a anulat pentru al doilea an consecutiv. Motivul? Organizatorii au pus aceasta amanare pe seama lipsei fondurilor, dar spera sa reinvie acest eveniment inainte ca Germania sa fie gazda Cupei Mondiale de Fotbal din 2006. Love Parade a inceput in 1989, ca o miscare tehno rave, si a ajuns sa atraga anual milioane de turisti care nu vor sa piarda pentru nimic in lume atmosfera unica.

    Sex Pistols Unplugged

    Ceea ce face azi in muzica diferenta dintre baietasi si baieti este curajul de a canta fara a se baza pe instrumente electronice, efecte de studio sau alte "vrajeli". Sex Pistols fac parte din categoria curajoasa care au reusit sa scoata un album "Unplugged". Cei care au ascultat deja acest material audio pot spune cu mana pe inima ca asa sta treaba. Baietii se pot lauda cu un album de toata ingeniozitatea pe care oricare alta trupa si l-ar dori in palmares.

    Eminem este un "Hendrix"

    Elton John l-a catalogat pe Eminem ca fiind un al doilea Jimmy Hendrix. In ultimul numar al revistei Rolling Stones, rapper-ul apare pe lista celei de-a doua editii "Immortals", care include alti 50 de cantareti celebri, despre care artisti de top au facut cateva remarci la adresa celor listati. Astfel, Elton Jonh a marturisit ca prima oara cand a inregistrat alaturi de Eminem pentru duo-ul pe care trebuia sa-l sustina la Premiile Grammy din 2001 i s-a facut pielea gaina in momentul in care rapper-ul s-a pus pe cantat.

    Grupaj realizat de Raluca Grintescu
    ×