x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reteta de succes la Antena 1

Reteta de succes la Antena 1

28 Dec 2004   •   00:00

REVELION
Antena 1 va ofera in acest an, de Revelion, o noapte de spectacol extraordinar, in buna traditie a acestei televiziuni care, si-a adjudecat pozitia de lider de audienta in noaptea dintre ani.
La final de an se fac bilanturi si se rememoreaza cele mai bune momente ale anului care se incheie. Grupul Divertis propune in seara de Revelion un best-off 2004. Nu inainte insa ca toti membrii grupului sa faca telespectatorilor Antenei 1 urari de sanatate, prosperitate si sa-i urmariti si in 2005 cu aceeasi sete de spectacol... inteligent.

Programul special de Revelion al Antenei1 are toate ingredientele pentru a fi pe placul tuturor telespectatorilor. Daca umorul este asigurat de grupul Divertis, muzica va fi reprezentata de tot ce inseamna nume care conteaza la ora actuala.

Fie ca este vorba de dance, folclor sau manele, impatimitii oricarui gen vor fi multumiti: zeci de vedete vor fi prezente in noaptea de Revelion la Antena 1. "Revansa" este cuvantul cheie al noptii.

Folcloristii vor da replica manelistilor iar cantaretii de muzica dance se vor "rafui" pe portativ cu interpretii de muzica populara. Cornelia si Lupu Rednic, Benone Sinulescu, Cristina Turcu Preda, Aurel Tamas si Taraful din Clejani, Carmen Serban, Nicolae si Sorina Guta, Adi de la Valcea, Florin Salam, Minodora si Catalin Arabu, dar si Vali Vijelie, Sexxy, 3 Sud-Est, Fara Zahar, Andra, Body & Soul, Asia, Bliss, Emma, Destiny, Nicoleta Voica, Maria Carneci, Anton Achitei, Niculina Stoican, Radu Ciordas, Viorica Macovei, Florica Zaha, Constantin Enceanu, Elena Merisoreanu, Alexandru Pugnam si Blondy sunt doar cateva dintre numele celor care vor da noroc cu romanii de pe ecranul Antenei 1 in noaptea dintre ani. De-a lungul acestui an, Antena 1 si-a obisnuit telespectatorii cu numeroase surprize iar noaptea de Revelion nu putea sa faca exceptie. Telespectatorii nu trebuie sa rateze cu nici un chip programul Antenei 1, ca sa le mearga tot anul din plin! Filme cu mare succes la public si multe alte momente speciale vor fi dezvaluite numai in noaptea de Revelion. Reteta spectacolului de succes este detinuta doar de Antena 1!

De Anul Nou concerte si filme la TVR2

In acest an, distractia, filmele si concertele reprezinta atuurile programului pregatit de TVR 2 la cumpana dintre ani. Vineri, in ultima zi a anului, cei mici sunt invitati de la ora 17:00 Carnavalul copiilor.

De la ora 18:10 iubitorii muzicii se pot bucura de concertul trupei "The Corrs". Programul muzical continua cu un concert Kylie Minogue (ora 22:30 - partea I). Concertul va fi impartit in doua parti, pentru ca la TVR 2, trecerea in noul an se va petrece pe ritmurile grupului Sistem in- tr-o reprezentatie de exceptie. Imediat dupa miezul noptii, la ora 0:15 TVR 2 va invita sa incepeti anul intr-un mod cat se poate de optimist, urmarind o comedie spumoasa: "In pat langa mine", productie SUA, 1994, urmat de filmul de aventuri "Cu sange rece", ce are la baza romanul omonim de Truman Capote. Din distributie fac parte Anthony Edwards, Eric Roberts, Sam Neill. (Pagina realizata de Cristina Ologeanu)
×