x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rihanna, cu arma la purtător sub formă de pandantiv

Rihanna, cu arma la purtător sub formă de pandantiv

10 Ian 2011   •   16:56
Rihanna, cu arma la purtător sub formă de pandantiv

Rihanna a stârnit din nou controverse la Hollywood afişându-se cu un colier cu pandantiv în formă de pistol. Cântăreaţa a fost la cumpărături la magazinul Fred Segal din Hollywood şi şi-a purtat cu mândrie lanţul de argint cu pandantiv în formă de pistol, părând lipsită de griji faţă de influenţa pe care ar putea să o aibă asupra fanilor tineri, potrivit dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

Rihanna se pare că are o obsesie pentru arme mai ales că şi-a tatuat un pistol pe torace, în urmă cu doi ani, la un artist numit BangBang. Pe cel mai recent album al său, într-o melodie numită "Man Down", cântăreaţa repetă fraza "Mamă, am împuşcat un bărbat în gara centrală în faţa mulţimii".

Vedeta a făcut de asemenea o declaraţie provocatoare când a afirmat de Revelion că în noul an îşi doreşte în primul rând sex. Ea s-a despărţit de jucătorul de baseball Matt Kemp anul trecut după o relaţie de câteva luni. Rihanna a câştigat în 2010 trei premii People's Choice pentru cel mai bun artist pop, cel mai bun videoclip şi cel mai bun cîntec - "Love the Way You Lie". Totodată, Rihanna îşi va lansa în februarie propriul parfum, numit "Reb'l Fleur". (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: armă coliere Rihanna