x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rihanna: "Dacă voi avea o fetiţă, probabil va fi o rebelă"

Rihanna: "Dacă voi avea o fetiţă, probabil va fi o rebelă"

25 Noi 2010   •   12:04
Rihanna: "Dacă voi avea o fetiţă, probabil va fi o rebelă"
Sursa foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Rihanna îşi doreşte o familie alături de jucătorul de baseball Matt Kemp, dar este de părere că ar trebui să facă o pauză în carieră dacă ar rămâne însărcinată.  Cântăreaţa, care tocmai şi-a lansat cel mai recent album, "Loud", în SUA, susţine că nu este însărcinată, dar că este posibil să aibă un copil anul viitor, informează contactmusic.com, preluta de Mediafax.

"S-ar putea întâmpla peste un an. Sau peste 10 ani. Când va fi momentul potrivit. Am multe de făcut până să am copii. Când va fi momentul potrivit, voi şti", a declarat cântăreaţa. Ea a mai spus că va fi o mamă grozavă, dar doar dacă primul ei copil nu va fi fată. "Dacă voi avea o fată, probabil va fi o rebelă", a explicat aceasta. Rihanna se gândeşte şi la cel mai potrivit loc pentru a avea o familie, recunoscând că visul de a se întoarce acasă, în Barbados, este puţin probabil să se îndeplinească. "Nu pot să trăiesc atât de departe de toate, acum, când nu am copii, deci, cu siguranţă, nu mi-aş putea creşte copiii acolo cu programul aglomerat pe care îl am", a mai spus ea.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009.

×
Subiecte în articol: muzica Rihanna