x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rihanna îi face avansuri lui Colin Farrell?

Rihanna îi face avansuri lui Colin Farrell?

22 Feb 2011   •   11:28
Rihanna îi face avansuri lui Colin Farrell?


Rihanna şi Colin Farell s-au întâlnit pentru prima dată în studioul unei emisiuni de televiziune britanice înainte de Craciun, anul trecut. Spunem prima dată pentru că, dacă e să ne luăm după tabloidul britanic "The Sun", cei doi par a fi mai mult decât dornici să se reîntâlnească.

După ce actorul a complimentat-o pe cântăreaţa în timpul emisiunii, spunându-i că are nişte picioare de invidiat, o sursă din apropierea actorului ar fi declarat acum că RiRi şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood şi-ar trimite mesaje cu tentă mai mult sau mai puţin sexuală. "Colin a fost dat pe spate de nişte mesaje text. El ia în considerare acest gând. Sunt amândoi singuri, aşa că de ce nu?", ar fi declarat respectivul apropiat al actorului.

Singuri sunt, într-adevăr, amândoi. Colin Farrell abia s-a despărţit anul trecut de Alicja Bachleda, cei doi avînd împreună un fiu în vârstă de un an şi jumătate. În ceea ce o priveşte pe cântăreaţa în vârstă de 23 de ani, ea nu se mai întâlneşte de ceva vreme cu jucătorul de baseball Matt Kemp, Rihanna încingând acum blogosfera cu fotografii în care ba pozează în lenjerie intimă, ba dă semne că ar schimba tabăra, orientându-se către femei.   

×
Subiecte în articol: Rihanna colin farrell