x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Robbie Williams se desparte de Take That

Robbie Williams se desparte de Take That

11 Mai 2009   •   00:00
Robbie Williams se desparte de Take That

Robbie Williams a decis să nu se alăture foştilor lui colegi din trupa Take That, el urmând să revină pe scena muzicală cu o serie de concerte pe care le va susţine solo la O2 Arena din Londra, în 2010.



O sursă, citată de Mediafax, a declarat pentru cotidianul britanic News of the World: "Robbie Williams vrea să îi depăşească pe Michael Jackson şi pe cei de la Take That prin acest turneu de revenire. Va fi ceva de proporţii uriaşe. Vrea ca prin aceste concerte să revină pe poziţia de «Rege al muzicii pop»". Astfel, Robbie Williams "abia aşteaptă să cânte din nou live în faţa publicului" şi a petrecut ultimii doi ani "lucrând la noul său album", sperând să recâştige simpatia fanilor.

După criticile amestecate care au acompaniat lansarea albumului său din 2006 "Rudebox", cântăreţul britanic a lucrat în ritm susţinut în ultimii doi ani pentru a compune un alt material discografic. Pentru viitorul album, el a colaborat cu muzicianul Guy Chambers şi cu producătorul muzical Mark Ronson. Noul material va fi lansat înainte de concertele pe care le va susţine la Londra în 2010. La începutul acestui an, presa internaţională vehicula ideea unei reuniri a lui Robbie Williams cu foştii lui colegi din trupa Take That - Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald -, după revenirea cu succes a acestei trupe pe scena muzicală.

Pe de altă parte, Gary - ale cărui conflicte cu Robbie au constituit unul dintre motivele principale pentru care acesta a părăsit formaţia în 1995 - a negat faptul că Robbie ar urma să se alăture curând formaţiei Take That. Totuşi, Barlow a admis că i-ar plăcea să lucreze din nou cu Robbie Williams.

Trupa Take That a avut o revenire spectaculoasă pe scena muzicală în 2006, odată cu lansarea piesei "Patience", care a ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale din Marea Britanie. Cel mai recent material discografic al ei, "The Circus", a vândut peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

Robbie Williams a trăit în ultimii ani în Los Angeles, încercând să cucerească piaţa muzicală americană. Cântăreţul britanic în vârstă de 35 de ani nu a mai susţinut un concert de doi ani, în ciuda ofertelor de milioane de dolari pe care le-a primit. În schimb, el a dezvoltat o pasiune pentru extratereşti, mutându-se în California, unde a realizat mai multe expediţii pentru descoperirea de OZN-uri.

×
Subiecte în articol: magazin Robbie Williams robbie take that