x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Românii au tipărit bancnota Zero!

Românii au tipărit bancnota Zero!

de Cosmina Stoicescu    |    14 Aug 2012   •   13:53
Românii au tipărit bancnota Zero!

In plina criza economica, membrii trupei Zero au inceput sa tipareasca bani. Este vorba de o editie limitata a bancnotei Zero, cu care nu se pot cumpara sentimentele de iubire. Tirajul ineditelor hartii vine sa completeze campania pe care artistii au initiat-o odata cu lansarea piesei “Ploua cu bani'.

“Prin lansarea bancnotei Zero, vrem sa le reamintim oamenilor ca destinatia banilor este aceea de a cumpara obiecte, nu sentimente! Pentru unii, a avea bani inseamna automat a avea si dragoste, ceea ce este o minciuna! Cat ar trebui sa coste dragostea? O bancnota cu Zero valoare! ', spun membrii trupei Zero, Laur, Alex, Vlad si Papu.

Artistii si-au propus sa atraga atentia asupra unui fenomen din ce in ce mai des intalnit, inclusiv in showbiz-ul romanesc: cumpararea sentimentelor cu bani. De acea, au lansat single-ul “Ploua cu bani' prin care spun povestea unui tanar indragostit iremediabil de o fata materialista.

“Este drama tuturor barbatilor! Oare cine nu a intalnit, macar o data in viata, o femeie interesata de banii din portofel sau de marca masinii conduse, decat de personalitatea celui cu care iese la o intalnire?! Daca ar ploua cu bani, poate am scapa si noi de aceasta criza economica si, de ce nu, de criza morala!', declara Alex Piscunov, bateristul trupei Zero.

Laur, Alex, Vlad si Papu si-ar dori sa traiasca intr-o lume cu valori adevarate, in care sa nu conteze atat de mult banii si in care bancnota Zero sa aiba cea mai mare putere de cumparare.

×