x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ryan Shawhughes devine pentru a treia oară tătic

Ryan Shawhughes devine pentru a treia oară tătic

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iul 2008   •   00:00
Ryan Shawhughes devine pentru a treia oară tătic

10:45 • Soţia actorului american Ethan Hawke, Ryan Shawhughes, a născut o fetiţă, aceasta fiind al treilea copil al starului filmului "Cercul poeţilor dispăruţi", a confirmat, miercuri, pentru revista People, purtătorul lui de cuvânt, informează AFP.

Soţia actorului american Ethan Hawke, Ryan Shawhughes, a născut o fetiţă, aceasta fiind al treilea copil al starului filmului "Cercul poeţilor dispăruţi", a confirmat, miercuri, pentru revista People, purtătorul lui de cuvânt, informează AFP.

 

FERICIT. Fetiţa s-a născut pe 18 iulie, la New York, şi se numeşte Clementine Jane, a precizat Mara Buxbaum pentru revista People. Hawke, în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit cu Ryan Shawhughes luna trecută. Actorul mai are doi copii din mariajul său cu actriţa Uma Thurman. Cei doi au divorţat în 2004, după o căsătorie care a durat şase ani. Hawke a devenit celebru în 1988, cu partitura din filmul "Cercul poeţilor dispăruţi". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, jucând, printre altele, în "Colţ Alb", "Cu picioarele pe pământ", "Marile speranţe", "Parfum de cedru", "Gattaca", "Înainte de apus". În 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instrucţie", unde a jucat alături de Denzel Washington. Ethan Hawke nu s-a limitat la cariera de actor, el debutând ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", în 2002. De asemenea, Hawke este şi autorul cărţii "Miercurea cenuşii".

×
Subiecte în articol: magazin