x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Consecinţa gestului său depăşeşte orice imaginaţie. S-a logat din greșeală pe contul de Facebook al unei străine!

Consecinţa gestului său depăşeşte orice imaginaţie. S-a logat din greșeală pe contul de Facebook al unei străine!

07 Oct 2015   •   08:37
 Consecinţa gestului său depăşeşte orice imaginaţie. S-a logat din greșeală pe contul de Facebook al unei străine!

O eroare generată de Facebook i-a dus la căsătorie. Pe 4 octombrie 2009, Schuler Benson a vrut să se logheze pe Facebook de pe telefonul mobil, dar tentativa a eșuat: a fost pur și simplu introdus în contul unei alte persoane, o fată pe care nu o văzuse niciodată, cu care nu avea niciun prieten în comun și care trăia în alt stat.

Citeşte şi Nu îi mai lăsa pe alți să te spioneze! Așa devii invizibil pe Facebook

„Am deschis browserul, am accesat facebook.com și nici măcar nu am avut posibilitatea să îmi introduc datele pentru a intra în cont. Eram deja conectat. Am scris câteva mesaje până mi-am dat seama că de fapt nu sunt pe contul meu.”, își amintește Benson, explicând că nu putea nici să se deconecteze.

Citeşte şi Facebook lansează un instrument destinat jurnaliştilor

Prin urmare, a luat legătura cu titulara contului, Celeste Zlender, scrie www.abc.es. Împreuna au încercat să rezolve problema, care nu s-a soluționat până în momentul în care ea i-a trimis o cerere de prietenie.

Citeşte şi Facebook va crea un nou buton. Vezi despre ce este vorba

După incident au ținut legătură prin intermediul rețelei de socializare și s-au apropiat suficient de mult ca în 2013 să se cunoască personal. La câteva luni, Celeste s-a mutat în Arkansas unde locuia Schuler.

Citeşte şi LIKE-urile de pe Facebook îţi dau de gol personalitatea

„Ne-am căsătorit în iunie!”, au afirmat fericiți cei doi pe rețeaua de socializare.

×
Subiecte în articol: facebook