x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sănătatea lui John Travolta, zguduită de moartea fiului său

Sănătatea lui John Travolta, zguduită de moartea fiului său

de Cristiana Toader    |    27 Iul 2009   •   00:00

Starea de sănătate a actorului american John Travolta reprezintă un serios motiv de îngrijorare, deoarece, după ce fiul său a murit la începutul anului, el suferă de insomnie, informează femalefirst.co.uk.



Celebrul actor american îşi petrece nopţile conducând un mic vehicul folosit pe terenurile de golf, în jurul proprietăţii sale din statul Florida. Aceste curse nocturne au devenit o obişnuinţă, potrivit martorilor locali: "Îl vedem adeseori pe John conducând noaptea. În trecut, îl vedeam conducând acel vehicul împreună cu fiul său. Acum se plimbă singur".

 Jett Travolta a decedat, la vârsta de 16 ani, în urma unui atac cerebral, la 2 ianuarie, în timpul unei vacanţe pe care o petrecea în Bahamas, cu familia. Adolescentul suferea din copilărie de crize de epilepsie. După această tragedie, John Travolta a mărturisit faptul că Jett suferea de autism, încălcând astfel convingerile religioase ale cultului scientologic, din care familia Travolta face parte, care neagă existenţa afecţiunilor medicale.

Presa americană a afirmat că refuzul lui John Travolta şi al soţiei sale, Kelly Preston, de a recunoaşte boala fiului lor a împiedicat orice tratament medicamentos. Diverse surse au speculat că Jett Travolta era tratat doar prin programe de detoxifiere a organismului şi administrarea de vitamine, nefiind însă tratat cu medicamentele convenţionale, administrate în mod obişnuit în astfel de cazuri.

În mass-media americane au apărut, de altfel, câteva zvonuri potrivit cărora John Travolta intenţionează să părăsească acest cult religios, după 35 de ani, deoarece credinţa lui în principiile scientologice a fost "profund zguduită" de moartea fiului său. Însă, aceasta ar fi o decizie extrem de importantă din partea lui, pentru că Biserica scientologică păstrează dosare ale membrilor ei celebri care conţin informaţii personale compromiţătoare despre aceştia.

×
Subiecte în articol: lumea john travolta travolta