x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scarlet Ortiz

Scarlet Ortiz

de Adriana V. Paduraru    |    05 Mai 2006   •   00:00
Scarlet Ortiz
SERIALE&TELENOVELE
"Prostituatele nu isi vand doar trupul, ci si sufletul, si iubirea de sine"

Scarlet Ortiz este venezuelana, are 32 de ani si e una dintre cele mai iubite actrite de telenovela. Fanii o pot urmari la Acasa TV, de luni pana duminica, de la ora 16:30, dand viata unui personaj plin de mistere: Marilyn, cea mai bine cotata prostituata a unui bordel.

MARTURII. Scarlet a primit in 2004, in Columbia, premiul pentru "Cea mai buna actrita straina", iar apoi a inceput plina de entuziasm filmarile pentru aceasta telenovela, care le arata romanilor o fata necunoscuta Columbiei contemporane.

Pentru a intra in pielea personajului sau, actrita a stat de vorba cu mai multe practicante ale celei mai vechi meserii din lume. "Marturiile acelor femei mi s-au parut emotionante si, totodata, inspaimantatoare. Trebuie sa le fie foarte greu, mai ales atunci cand isi dau seama ca ele isi vand nu numai trupul, ci si moralitatea, demnitatea si iubirea de sine", a declarat Scarlet intr-un interviu pentru o revista columbiana.

CURAJ. Cand i s-a oferit rolul lui Marilyn, frumoasa bruneta stia ca va avea parte de o partitura diferita de ceea ce facuse pana atunci. "Nu numai ca sunt prostituata, dar sunt si cea mai bine cotata, cea mai ceruta femeie din barul «Las Divas»", spune actrita venezuelana despre personajul sau.

La inceput, a fost tentata sa refuze partitura, insa, incetul cu incetul, ea si-a dat seama ca prin acest rol ar putea trage mai multe semnale de alarma in ceea ce priveste traficul de carne vie. Cu atat mai mult cu cat telenovela "Marilyn" este singura care a primit sprijinul Biroului de Lupta impotriva Drogurilor si a Delictului din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite.

Biografie

Nascuta intr-o zi de 12 martie 1974, Scarlet Evis Ortiz Pacheco a debutat in 1995, in programul de televiziune "Nubeluz". Au urmat serialele "Llovizna" (1997), "Nina mimada" (1998), "Mis 3 hermanas" (2000). Telespectatorii romani o cunosc pe Scarlet Ortiz din telenovelele "Luisa Fernanda" (1999), "Betty cea urata" (1999), "Secretul iubirii" (2001), "Totul despre Camila" (2003), toate difuzate de Acasa TV.

Premiere

AXN / STAPANUL FIARELOR / SERIAL / MARTI 18:35

STAPANUL FIARELOR. In serialul de aventuri "Stapanul fiarelor", care incepe la AXN, la data de 8 mai, ora 18:35, Daniel Goddard, protagonistul seriei, interpreteaza rolul lui Dar - supranumit Stapanul fiarelor - , un erou mitic daruit cu puterea unica de a comunica telepatic cu animalele din lumea sa antica, fiind totodata si ultimul supravietuitor al tribului sau. "Fiara" cutreiera taramuri mitice in cautarea iubitei sale, Kira, aparand in acelasi timp animalele pe care le controleaza si incercandu-si puterile cu diferiti vrajitori si tirani care-i intretaie drumul. Serialul se afla la baza operei science fiction a autorului Andre Norton, dar pare mai degraba un remake al filmului "Beastmaster", realizat in 1982. Filmarile au avut loc in Queensland, Australia, actorii fiind o mixtura de Canucks si australieni. Este amuzant modul in care Goddard, de Ravin si alti actori canadieni incearca sa pronunte cat mai corect cuvintele "americanesti".
×
Subiecte în articol: scarlet