x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sean Penn, condamnat pentru lovirea unui paparazzo

Sean Penn, condamnat pentru lovirea unui paparazzo

13 Mai 2010   •   00:00
Sean Penn, condamnat pentru lovirea unui paparazzo
Sursa foto: /X00030

O instanţă din Los Angeles l-a găsit vinovat pe Sean Penn de lovirea unui paparazzo, într-un incident produs în octombrie 2009, actorul fiind plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 3 ani, sentinţă la care se adaugă şi executarea a 300 de ore de muncă în folosul comunităţii.



Actorul, dublu laureat al premiului Oscar, trebuie să urmeze şi un program de 36 de ore de control al pornirilor violente şi trebuie să păstreze o distanţă respectabilă faţă de fotograful cu care a avut o altercaţie la 2 octombrie, la Los Angeles, în zona cartierului Brentwood, informează AFP, citată de Agerpres.

Sean Penn, 49 de ani, l-a lovit pe paparazzo la picior şi i-a distrus aparatul de fotografiat. Întreaga scenă a fost filmată, iar actorul nu a contestat decizia instanţei, scăpând ieftin având în vedere faptul că ar fi riscat să primească până la 18 luni de închisoare cu executare pentru acest tip de agresiune, fiind recidivist.

Celebrul actor nu este la primul conflict cu paparazzi. În 1987, după o altă astfel de altercaţie, Sean Penn a fost condamnat la 60 de zile de închisoare, dar a fost eliberat după 30 de zile.

Sean Penn a primit premiul Oscar de două ori în carieră, pentru rolurile din filmele 'Mystic River' de Clint Eastwood şi respectiv 'Milk' de Gus Van Sant.

×
Subiecte în articol: film