x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seedorf, in campanie electorala

Seedorf, in campanie electorala

de Andy Stanescu    |    13 Noi 2007   •   00:00
Seedorf, in campanie electorala

„Cred ca guvernul italian utilizeaza fiecare problema pe care o poate descoperi pentru a imputa fotbalului probleme ce tin de sfera politicului. Ar trebui mai degraba sa suspendam guvernul timp de doua saptamani, si nu campionatul", a declarat Seedorf, spre adanca satisfactie a patronului Silvio Berlusconi.

Intr-un interviu acordat canalului de televiziune Sky Sports, mijlocasul „diavolilor milanezi, Clarence Seedorf, a criticat masurile luate de sefii Federatiei Italiene de Fotbal, in urma carora mai multe partide din Serie A au fost amanate din cauza violentelor inregistrate pe stadioanele din peninsula, la sfarsitul saptamanii trecute.

Â
Cum Giovanna Melandri, ministrul sporturilor din „cizma", a cerut conducatorilor „Federcalcio" sa se gandeasca la suspendarea campionatului in saptamanile ce urmeaza, iar acestia, ascultatori nevoie-mare, s-au si conformat, amanand partidele de Serie B si C programate duminica 18 noiembrie, Seedorf s-a suparat foc si i-a acuzat pe membrii guvernului ca „arunca asupra fotbalului problemele societatii". „Cred ca guvernul italian utilizeaza fiecare problema pe care o poate descoperi pentru a imputa fotbalului probleme ce tin de sfera politicului. Ar trebui mai degraba sa suspendam guvernul timp de doua saptamani, si nu campionatul", a declarat Seedorf, spre adanca satisfactie a patronului Silvio Berlusconi. Romano Prodi stie de ce...

×
Subiecte în articol: magazin