x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Barbatul visurilor mele

Seriale & Telenovele - Barbatul visurilor mele

de Adriana V. Paduraru    |    14 Iul 2006   •   00:00
Seriale & Telenovele - Barbatul visurilor mele

Norkis Batista, insarcinata si in film, si in realitate

Norkis Batista, insarcinata si in film, si in realitate
ACASA / BARBATUL VISURILOR MELE / Telenovela / Miercuri-Duminica / 22:30

Din 19 iulie, ACASA va difuza o poveste despre indrazneala unor femei care doresc sa transforme barbatii in parteneri de viata ideali: "Barbatul visurilor mele" - "Amor a palos".

De miercuri pana duminica, de la ora 22:30, aceasta noua telenovela venezueleana ii va readuce pe micile ecrane pe indragitii actori Norkis Batista si Luciano D’Alessandro, cunoscuti telespectatorilor romani din productiile de succes "Extravaganta Anastasia" si "Valentina, grasuta mea frumoasa".

MAMICA. Norkis revine intr-o postura inedita: aceea de mama si in viata reala, si in telenovela. Perioada in care actrita a fost insarcinata a coincis cu cea a filmarilor si a adus un plus de autenticitate povestii. Astfel, Norkis a impartasit scriitorului Martin Hahn toate senzatiile si acesta a tinut cont de sfaturile viitoarei mamici: "Am vorbit mult cu Martin si el a pus multe lucruri din viata mea reala in scenarii, incepand de la detaliile despre starea mea fizica pana la replicile pe care le am in serial", a declarat actrita.

AUDIENTE. "Barbatul visurilor mele" este o poveste moderna filmata in partea cosmopolita a Caracasului, o poveste care amesteca iubirea cu umorul, cu secretele si suspansul. Telenovela a inregistrat audiente record incepand de la primul episod difuzat in Venezuela, unde conform AGB Panamericana, premiera a inregistrat un rating mediu de 10,5 puncte si un share de 36%, surclasand toate productiile concurente. Acelasi succes l-a avut mai apoi si in Statele Unite ale Americii si in cele 10 tari din America de Sud, unde a fost vanduta.

Aceasta productie venezueleana vorbeste despre intentia femeilor de a schimba barbatii: "Eu l-am facut pe sotul meu sa se schimbe. Reusesti cu multa iubire si cu modul de a pune problema. Recunosc ca sunt anumite parti pe care nu le poti influenta, dar nici nu trebuie sa ai pretentii atat de ridicate", marturiseste protagonista telenovelei.

"Am vorbit mult cu Martin si el a pus multe lucruri din viata mea reala in scenarii incepand de la detaliile despre starea mea fizica pana la replicile pe care le am in serial"
Norkis Batista actrita

NEWS
NON-BLONDE. Marti, la BBC Prime debuteaza a doua serie a serialului de comedie "3 capete non-blonde". Apreciat pentru originalitatea sa, serialul de tipul "camera ascunsa" abordeaza o directie complet noua. Camerele de filmat prezinta fetele care ies pe strazi, interpreteaza diverse roluri si urmaresc reactia publicului. (C.O.)

CAPODOPERA. TVR 2 difuzeaza in continuare realizari exceptionale ale cinematografiei universale si productii multipremiate. De duminica debuteaza "Maestrul si Margareta". Povestea se intinde de-a lungul celor zece episoade ale serialului, de la inceputurile crestinatatii, pana in anii ’30 in Rusia condusa de Lenin si Stalin. (C.O.)
×