x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Jericho

Seriale & Telenovele - Jericho

de Adriana V. Paduraru    |    08 Dec 2006   •   00:00
Seriale & Telenovele  -  Jericho

Cum ai reactiona daca ai sti ca o explozie nucleara s-a produs langa orasul tau?

Cum ai reactiona daca ai sti ca o explozie nucleara s-a produs langa orasul tau?

"Jericho", serialul difuzat de AXN, incepand cu 10 decembrie, este o drama palpitanta despre ceea ce se intampla cu locuitorii unui orasel din Kansas, dupa ce la orizont apare un nor in forma de ciuperca, semn ca s-a produs o explozie nucleara. Locuitorii din Jericho, un orasel linistit din Kansas, sunt izolati complet, cuprinsi de panica si disperare, fara a sti daca America mai exista pe harta. Orasul cade prada haosului. Paranoia pune stapanire pe oameni, iar secrete adanc ingropate ies la suprafata. Unii vor gasi puterea interioara pentru a supravietui dezastrului, ba chiar vor deveni eroi.

DISTRIBUTIE. Skeet Ulrich, Gerald McRaney, Pamela Reed, Lennie James, Ashley Scott, Sprague Grayden, Michael Gaston, Brad Beyer, Kenneth Mitchell, Erik Knudsen si Shoshannah Stern au rolurile principale. Dupa explozie, ei raman complet izolati, intrebandu-se daca sunt singurii americani ramasi in viata. Orasul incepe sa se destrame o data ce teroarea, furia si confuzia scot la iveala ceea ce este mai rau in unii locuitori.

Conspiratia creste pe masura ce povestea ia amploare. Traiesc locuitorii din Jericho sub asediu? E sfarsitul lumii? Si daca vor supravietui dezastrului, ce vor face dupa? Va mai avea viata vreun rost? Intrebarile pe care le ridica Jericho ar putea sa faca din serial urmatorul mare succes de televiziune. "Jericho" a fost lansat in septembrie 2006 in SUA si este serialul cu cele mai bune rezultate de audienta dintre showurile CBS, dupa succesul lui "Survivor" din 2000 si pana acum.

NEWS
CA-N FAMILIE. Serialul este povestea a doua familii, una de albi si una de culoare, care lucreaza impreuna si fac tot posibilul pentru a forma o mare familie fericita. Maddie, desi este divortata, are o relatie perfecta cu fiul ei Keith. Insa dupa ce ea isi pierde locul de munca, lucrurile se schimba pentru ca cei doi trebuie sa se mute in casa Tanyei si sa se adapteze traditiilor si stilului de viata afro-american caracteristic familiei adoptive. Mai multi oameni inseamna automat si o tensiune mai mare, dar si o portie zdravana de ras si de momente amuzante.
DESPARTIRE. Jacqueline Bracamontes s-a despartit de logodnicul sau, Arturo Carmona. Interpreta Mirandei din "Suflete ranite" spune ca, in ciuda zvonurilor, nu se va impaca cu fostul iubit, principalul motiv fiind gelozia lui excesiva. Cu toate acestea, Jacqueline nu inceteaza sa spere ca se va gasi barbatul potrivit. Mai mult, este gata sa renunte la cariera pentru a avea o familie. "Cel mai mare vis al meu ca femeie este sa ma casatoresc, sa am copii. Daca meseria va ma obliga sa renunt la familie, atunci voi renunta la meserie", a declarat actrita. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: jericho