x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Lombarzilor 8

Seriale & Telenovele - Lombarzilor 8

de Adriana V. Paduraru    |    20 Oct 2006   •   00:00
Seriale & Telenovele  -  Lombarzilor 8

Monica Barladeanu joaca pentru prima oara intr-un serial autohton

Monica Barladeanu joaca pentru prima oara intr-un serial autohton

Luni, la ora 20:00, este programata, la B1 TV, premiera serialului "Lombarzilor 8". Proiectul original, dupa scenariul semnat de Mimi Branescu si Danut Chiriac, are in prim-plan drama unei familii din Romania contemporana. Regia este semnata de Titus Muntean si Alex Maftei. Serialul este programat in fiecare luni, cu cate doua episoade (difuzate dupa un algoritm folosit in Statele Unite, care faciliteaza continuitatea vizionarii), de la ora 20:00, reluarea ultimului episod din saptamana precedenta si, de la ora 21:00, episodul urmator.

DRAMA. Serialul este povestea dezmembrarii unei familii de conditie medie din Romania zilelor noastre. Actiunea graviteaza in jurul Ilincai, al lui Vasile Matei si al celor cinci copii ai lor, o familie care traieste drama dezintegrarii pe fondul conflictelor generate de lipsa de comunicare. Ilinca Matei (Luminita Gheorghiu) este casatorita de 30 de ani cu Vasile (Teodor Corban), inginer constructor. Din cei cinci copii pe care ii au impreuna, numai Sorin Matei (Tudor Aaron Istodor), cel mai mic, mai locuieste cu ei. Stefan (Mimi Branescu), primul nascut, este casatorit si are un copil; Leonard (Doru Boguta) este "artistul familiei"; Alexandru - subiectul tabu (inchis de aproape doi ani pentru consum si detinere de stupefiante) - si Catrina Matei (Irina Cheosea). In casa de pe Lombarzilor mai traieste si Tataie (Ion Besoiu), tatal Ilincai. Monica Barladeanu este Ana, fosta iubita a lui Stefan, iar Clara Voda interpreteaza rolul Magdai, sotia lui Stefan.

NEWS
MASCOTA PATRUPEDA. Echipa serialului de comedie "Fast Food" s-a imbogatit cu un nou membru: Spooky, un bison alb si dragalas, a carui stapana e Alina Crisan, de la A.S.I.A. Pentru ca nu ii place sa-l lase singur acasa, Alina isi ia de multe ori catelul la filmari, spre deliciul tuturor membrilor echipei, pentru care Spooky a devenit un fel de mascota. Este lesne de inteles ca patrupedul e alintat de toata lumea. Cu toate ca ar trebui sa stea in cabina stapanei sale, Spooky evadeaza de fiecare data, iar sutele de metri patrati de decoruri se transforma in terenul lui de joaca.

FAMILIE. Poppy Montgomery, interpreta Samanthei Spade din serialul "Disparuti fara urma", marturiseste ca este incantata ca soarta i-a dat sansa sa se nasca intr-o familie ticnita. Nicola, mama ei, este analist in cercetari de piata, iar tatal ei, Phil, restaurator. Toti cei din familia ei poarta nume neobisnuite. Poppy Petal Montgomery, al carei nume inseamna petala de mac, are inca cinci surori, toate purtand nume de flori, si un frate pe care-l cheama Jethro Tull.
×