x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Micuta Zorro

Seriale & Telenovele - Micuta Zorro

de Adriana V. Paduraru    |    06 Oct 2006   •   00:00
Seriale & Telenovele  -  Micuta Zorro

Timp de doua luni, Tessie Santiago a luat lectii de calarie si de manuirea sabiei

Inainte de a i se propune rolul din "Micuta Zorro" ("Queen of Swords"), Tessie Santiago lucra ca hostess intr-un restaurant. Asta cu toate ca obtinuse doua diplome de licenta la Universitatea din Miami, una in productie de film si alta in teatru. Inclinatiile artistice le-a mostenit de la bunici si de la tata, cubanezi la origine. Bunicul era sculptor, bunica pictorita, iar tatal muzician.

In "Queen of Swords", Tessie este Maria Teresa (Tessa) Alvarado, o frumusete rapitoare, posesoare a unui talent iesit din comun pentru manuirea sabiei. Vestea mortii tatalui ei o face sa se intoarca din America in tinutul natal, o colonie numita St Helena. Aici, Tessa descopera ca parintele sau a fost ucis si, de acum inainte, misiunea ei va fi sa-l razbune, dar si sa-i apere pe locuitorii tinutului de nedreptatile guvernantilor. Pentru ca acestia din urma sa stie ca "opera" ii apartine, Tessa lasa in urma o carte de tarot ce intruchipeaza dama de pica.

NOVICE. Desi "Tessa" era as in manuirea spadei, Tessie habar n-avea "cu ce se mananca" scrima. "Nu am avut nici un pic de experienta in acest sens. Tocmai de aceea am avut parte de un antrenament riguros in Los Angeles. Timp de doua luni am luat lectii de spada de la Anthony DeLongis si de lupte de la Billy Blanks. In plus, nici sa calaresc nu stiam. Asa ca si aici am avut nevoie de cateva pregatiri", a declarat Tessie intr-un interviu, citat de site-ul www.thequeenofswords.net. Lectiile au fost destul de dure, cu atat mai mult cu cat armele nu erau "de forma", ci foarte grele. "Sper ca in curand sa se faca niste spade mai usoare. Cele cu care am lucrat eu erau grele si dupa doua lovituri trebuia sa iau o pauza", a explicat Tessie.

MASCA. Desi se astepta ca partea cea mai usoara in aceasta misiune era sa-i dea viata personajului din viata reala (Tessa), actrita s-a simtit mult mai lejer in postura de "micuta Zorro". "Imediat ce-mi puneam masca, aveam mai multa incredere in mine. Deveneam o femeie puternica, pusa pe harta cu toti cei care asupresc poporul.

NEWS
ALE TINERETII VALURI. Si TVR Cultural lanseaza un nou serial. "Inapoi acasa", productie Marea Britanie, 2006, prezinta, intr-un mod comic, situatiile prin care trec doi tineri casatoriti. Din cauza chiriilor astronimice din oras, pentru Mark si Ingrid Rider unica solutie "locativa" o constituie camera de oaspeti a casei parintesti. Tocmai aceasta apropiere un pic cam prea mare a proaspetilor insuratei de cei dragi lor e o sursa inepuizabila de situatii comice.

PARANORMAL. De sambata, la ProTv se lanseaza un nou serial: "Mesaje de dincolo" in care aventura, intamplarile paranormale si misterul va vor tine cu sufletul la gura. Celebra actrita Jennifer Love Hewitt da viata Melindei Gordon, o tanara care are abilitatea de a vedea si de a intra in contact cu spiritele mortilor. Prin acest dar, mostenit de la bunica sa, Melinda ajuta spiritele ramase prizoniere in lumea celor vii sa isi gaseasca pacea. (C.O.)
×