x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele / Nevasta...dar nu disperata

Seriale & Telenovele / Nevasta...dar nu disperata

de Adriana V. Paduraru    |    26 Mai 2006   •   00:00
Seriale & Telenovele / Nevasta...dar nu disperata

Marcia Cross se casatoreste la vara

Marcia Cross se casatoreste la vara

Actrita Marcia Cross (Bree Van De Kamp din serialul "Neveste disperate") se pregateste sa devina nevasta si in viata de zi cu zi. Desigur, nu disperata. Pe un site cu cadouri de nunta au aparut numele ei si al iubitului sau, omul de afaceri Tom Mahoney, si o lista de "preferinte". Cei doi isi doresc daruri exclusiv de la magazinul Gearys din Beverly Hills, unde un singur pahar pentru vin costa 155 de dolari. Nu se stie sigur daca viitorii insuratei chiar si-au postat doleantele sau cineva le-a facut o farsa. Cert este ca cei doi urmeaza sa faca nunta in aceasta vara, insa nu au precizat o data sigura.

PREGATIRI. Cu toate ca urmeaza sa faca un pas important in viata sa, Marcia nu este interesata de detalii precum tortul miresei, culoarea fetelor de masa sau a servetelelor. "Imi pare rau ca le voi dezamagi pe unele femei, dar nu sunt foarte buna la aceste lucruri. In plus, sunt prea batrana pentru a ma ocupa de toate aceste detalii", a declarat intr-un interviu actrita in varsta de 44 de ani. Bine ca a rezolvat problema cu rochia de mireasa. Fara sa stea prea mult pe ganduri, dupa ce a aparut pe coperta unei reviste de profil in rochie de mireasa, Marcia si-a comandat tinuta la firma Reem Acra, cea care oferise obiectul vestimentar pentru realizarea respectivei coperte.

CASTING. Cand a citit prima data scenariul pentru "Neveste disperate", frumoasa roscata si-a dorit sa devina naratorul povestii, Mary Alice Young. "La prima discutie cu Marc Cherry (producatorul serialului - n.r.), acesta mi-a spus «nu, nu, nu! Vreau sa fii Bree». Si am inceput sa citesc la prima vedere rolul acesteia. Mi-au spus cateva lucruri frumoase despre prestatia mea, apoi au dat rolul altcuiva. Respectiva persoana - al carei nume nu-l dezvalui - a refuzat partitura", a marturisit actrita. Astfel i-a revenit ei rolul pentru care primeste 250.000 de dolari/episod.

NEWS
ANIVERSARE LA BLOC. Serialul "La bloc" se afla la ceas aniversar. Luni, 29 mai, se "implinesc" 400 de episoade, 3.000 de ore de filmari, 5.000 de ore de postproductie si 160 de ore de emisie continua. Motiv pentru organizarea unui concurs. Premiul cel mare: o vizita pe platourile de filmare. "Competitia" se desfasoara pe siteurile www.labloc.ro si www.protv.ro. In episodul cu numarul 400, Nelu Curca ii ia locul lui Basescu. Ajuns in cea mai importanta functie din stat, Nelu Curca nu-si uita cei mai buni prieteni, pe care-i ia in resedinta prezidentiala. (C.O.)

CHUCK NORRIS, IN DESENE ANIMATE. Chiar de 1 iunie, PRO CINEMA incepe un nou serial animat: "Chuck Norris - profesorul de karate". Cunoscutul actor american poate fi vazut in acest serial intr-o ipostaza inedita: cea de personaj de desene animate, interpretandu-si propriul rol. El este un agent aflat in slujba Guvernului american si totodata liderul unei echipe speciale de luptatori, din care fac parte Pepper, un geniu in domeniul tehnologiei de ultima ora, Kimo, un samurai fioros, si Reed, ucenicul sau. (C.O.)
×