x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Nicolette Sheridan

Seriale & Telenovele - Nicolette Sheridan

de Adriana V. Paduraru    |    28 Iul 2006   •   00:00

Cea mai invidioasa "nevasta disperata" canta in duet cu logodnicul

Cea mai invidioasa "nevasta disperata" canta in duet cu logodnicul

Nicolette Sheridan, Edie Britt din serialul "Neveste disperate", si-a facut debutul pe plan muzical intr-un duet alaturi de logodnicul sau, Michael Bolton. Coincidenta sau nu, melodia aflata pe ultimul album al solistului ("Bolton Swings Sinatra") se intituleaza "The Second Time Around" (in traducere libera "A doua oara in viata"). Pentru cine nu stie, cei doi au mai fost iubiti in urma cu 14 ani. "Am fost impreuna vreo sase ani. Apoi am pastrat legatura, ca prieteni, pana in noiembrie, cand am inceput sa ne intalnim din nou", a declarat Bolton. Remarcile criticilor in legatura cu tentativa actritei s-au impartit in doua grupe: poziti-ve si negative. Astfel, daca unii considerau placuta si de calitate vocea Nicolettei, altii o sfatuiesc sa o lase mai moale cu muzica.

SERIAL. Desi a dat probe pentru a interpreta rolul Bree VanDecamp (primit de Marcia Cross), in cele din urma, Nicolette a fost aleasa pentru Edie Britt, blonda petrecareata obsedata de sex, a carei viata se desfasoara mereu intre doua divorturi si tot timpul cu ochii pe vecini. Iar misiunea sa in "Neveste disperate" este remunerata cu nu mai putin de 250.000 de dolari per episod.

Nicolette s-a nascut la 21 noiembrie 1963, in Worthing, Sussex, Anglia. A avut parte de o adolescenta zbuciumata. La 15 ani traia deja, in casa mamei sale, cu Leif Garrett, cu care a avut o relatie de sase ani. Nicolette a fost fiica vitrega si fina lui Telly Savalas (Kojak) si vorbeste perfect limba greaca.

NEWS
LICITATIE IN MATERNITATE. Este deja o moda printre vedetele hollywoodiene sa se implice in cat mai multe actiuni caritabile. Recent, Jennie Garth a participat la o licitatie organizata la o maternitate celebra din Los Angeles. Licitatia a reunit multe celebritati, iar fondurile adunate au fost donate Fundatiei pentru Protectia Copiilor. Frumoasa actrita, pe care o puteti vedea la Pro Cinema in rolul Valerie din serialul "Ghici ce-mi place la tine", este insarcinata in luna a patra cu cel de-al treilea copil. Jennie pledeaza pentru dreptul copiilor la protectie, dragoste si educatie.

AGATATA LA SEMAFOR. Frumoasa actrita Natasha Henstridge a recunoscut de curand ca si-a cunoscut iubitul intr-un mod mai putin obisnuit. Cei doi s-au intalnit la o intersectie din Los Angeles si, se pare, a fost dragoste la prima vedere, intrucat nici unul nu s-a miscat timp de jumatate de ora, in ciuda culorii verde a semaforului si a claxoanelor celorlalte masini. Darius Danesh, cel care i-a furat inima Natashei la semafor, este mult mai tanar decat ea dar asta nu ii impiedica sa fie fericiti si sa aiba planuri de casatorie. "Ceea ce face relatia noastra sa mearga este comunicarea si compromisul, sustinerea reciproca dar si cunoasterea limitelor", a declarat actrita care, in ciuda faptului ca a suferit mult intr-o casatorie anterioara, este dispusa sa o ia de la capat alaturi de Darius.
×