x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Shrek 3 - Căpcăunul cel verde, noi aventuri

Shrek 3 - Căpcăunul cel verde, noi aventuri

18 Mai 2007   •   00:00

Fanii Shrek au de sărbătorit. Iată că după o pauză destul de lungă (seria a fost lansată in 2001, iar Shrek 2 a venit in cinematografe abia in 2004), căpcăunul cel verde porneşte spre noi aventuri.

Fanii Shrek au de sărbătorit. Iată că după o pauză destul de lungă (seria a fost lansată in 2001, iar Shrek 2 a venit in cinematografe abia in 2004), căpcăunul cel verde porneşte spre noi aventuri.

Cănd tatăl Fionei moare, Shrek trebuie să-i urmeze pe tron, dar verdele căpcăun n-are deloc chef de această onoare care implică atătea responsabilităţi... Astfel, Shrek, Fiona, Măgăruşul şi Motanul Incălţat pornesc in căutarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insă un tip pe nume Arty (cunoscut nouă şi sub numele de "Regele Arthur"). Oare va vrea acest "tip" să accepte responsabilitatea?

P.S. Vizionare plăcută, Shrek 4 e programat abia pentru 2010

Video&DVD

FANTASMELE MORŢII. Revolver este un thriller SF, avănd-o in rolurile principale pe Sarah Michelle Gellar, care interpretează rolul Joannei Mills, o femeie puternică din vest, hotărătă să descopere ce se ascunde in spatele numeroaselor viziuni infricoşătoare care o băntuie. Agent de vănzări pentru o companie de camioane, Joanna are o carieră de succes. Instrăinată de tată (Sam Shepard), hăituită de fostul ei prieten (Adam Scott) şi inconjurată de prea puţini prieteni, Johanna simte că pierde controlul asupra vieţii sale private. După ce asistă la moartea unei tinere necunoscute care cade in măinile unui criminal fară inimă, Johanna are temerea că următoarea victimă va fi chiar ea insăşi.

PRESTIGIUL. Renumitul regizor Christopher Nolan aduce pe ecrane un nou thriller plin de trucuri şi iluzii. In această involburată şi misterioasă poveste, doi tineri magicieni ai epocii victoriene aprind scănteia unei rivalităţi puternice care se transformă intr-o bătălie a trucurilor şi o sete neincetată de a-şi descoperi secretele unul altuia. Aceşti doi oameni pun faţă in faţă indrăzneală şi dorinţă, arta spectacolului şi ştiinţa, ambiţia şi prietenia, cu trăiri periculoase şi amăgitoare. Hugh Jackman şi Christian Bale aduc in prim-plan rivalitatea a două personaje principale.

×
Subiecte în articol: film shrek