x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Simona pleaca in Italia

Simona pleaca in Italia

de Mihaela Suciu    |    04 Aug 2006   •   00:00
Simona pleaca in Italia

Timp de doua saptamani, barbatii sunt lipsiti de prezenta Simonei Patruleasa
Din sumar: Telecomanda / Vizionare placuta! / Star News / Meseriasii amanti / Taxi driver / Forever Marilyn / Miami Vice / Razboi si pace / Dejà -vu / Beyonce in duet cu iubitul ei Jay-Z / Un Stratan, doi Stratani / Vampirii energetici / Sufletul in folclor / Robotul acrobat / Omul de Neanderthal / Echipele romanesti in mars spre Europa / Miss Muschi / Betty cea urata / In culisele trupelor Guns N’Roses si Pantera

COVER STORY
Timp de doua saptamani, barbatii sunt lipsiti de prezenta Simonei Patruleasa

Gata, au venit vara, soarele, distractia. Unde pleci?
In Italia. Am de gand sa vad mai multe orase, sa-l vizitez pe fratele meu, care locuieste in Bergamo, si mai ales sa vad Venetia, un vechi vis, pe care abia astept sa mi-l implinesc!

Cu cine? (pauza, nu raspunde) De ce? (rade)
Pentru ca, dupa un an de munca, merit!

Cum arata audienta pe sport fara tine la pupitrul stirilor?
La fel, fara indoiala!

S-ar putea ca barbatii telespectatori sa nu fie de acord!
Pasionatii de sport sunt interesati in primul rand de continutul jurnalului de sport, nu de fata care il prezinta. Iar continutul are aceeasi calitate excelenta, fie ca il prezint eu, fie colegul meu, Cosmin.

Pentru ca deja ai intrat pe o emisiune de divertisment (v. cele cu Isaiu), care sunt diferentele notabile fata de stiri?
Diferentele sunt ca de la cer la pamant. Pentru o emisiune de divertisment am descoperit ca trebuie sa iti infrangi emotiile de a vorbi in public, pentru ca la acest gen de filmari exista public live, in studio. Apoi, trebuie sa renunti la sobrietatea ceruta unui prezentator de stiri si sa fii spontan, deschis, pus pe sotii, sa inveti sa te adaptezi formatului, sa intri pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de prezentare, sa dai dovada de simtul umorului si sa vorbesti cu invitatii, astfel incat ei sa se simta cat mai relaxati si sa obtii de la ei cat mai multe informatii interesante, sa-i faci sa se simta bine in platou si sa discute cu tine cat mai deschis.

Ai vrea sa mergi pe divertisment in detrimentul stirilor?
Nu, nu as renunta niciodata la stiri, pentru ca mi-ar lipsi prea mult informatia, ritmul unei redactii de stiri, adrenalina directului si a jurnalului. Insa, daca mi se va ivi ocazia, si mi-ar permite timpul, nu voi refuza o incursiune in lumea divertismentului.

In ce lucruri mai crezi din cele in care credeai inainte de a deveni vedeta?
Sistemul meu de valori nu s-a schimbat numai pentru ca am devenit mai cunoscuta. Parintii mei mi-au insuflat valori solide, sanatoase, in care cred si acum, indiferent de faptul ca lumea din jurul meu s-a schimbat. Singura diferenta e ca am devenit mai selectiva in privinta persoanelor carora le acord increderea mea. Am descoperit ca eram mult prea deschisa si increzatoare.

Ce o sa faci cand nu o sa mai fii vedeta?
Eu prefer sa spun ca sunt cunoscuta, nu vedeta. Eu sunt Simona si tot Simona voi ramane si daca se va intampla sa nu mai fiu vazuta la televizor de milioane de oameni. Viata iti rezerva nenumarate surprize si am invatat sa nu-mi fac niciodata planuri pe termen lung, pentru ca nu are rost.

"Eu sunt Simona si tot Simona voi ramane si daca se va intampla sa nu mai fiu vazuta la televizor de milioane de oameni. Viata iti rezerva nenumarate surprize si am invatat sa nu-mi fac niciodata planuri pe termen lung, pentru ca nu are rost."

Sedinta foto a avut loc la: Club Snagov
Multumim Renault-Nissan pentru masina Nissan Micra C+C
×