x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sondaj: Ce aţi face cu o oră inainte de sfărşitul lumii?

Sondaj: Ce aţi face cu o oră inainte de sfărşitul lumii?

de Jurnalul National    |    13 Oct 2007   •   00:00

Un asteroid işi urmează cursa implacabilă spre Pămănt, iar umanitatea mai are doar 60 de minute de existenţă… Ce aţi face in ultima oră din viaţa dumneavoastră?

Un asteroid işi urmează cursa implacabilă spre Pămănt, iar umanitatea mai are doar 60 de minute de existenţă… Ce aţi face in ultima oră din viaţa dumneavoastră?

Aceasta a fost intrebarea de bază a unui sondaj efectuat in Marea Britanie, 54% dintre cei intervievaţi declarănd că şi-ar petrece acea oră cu persoana iubită: ori alături de ea, ori la telefon.

Aproximativ 13% dintre subiecţii sondajului notează Reuters, citat de Rompres au dat dovadă de o puternică inclinaţie hedonistică, precizănd că n-ar face nimic altceva decăt să stea in fotoliu, să accepte inevitabilul, savurănd un pahar de şampanie.

Doar 9% au declarat că ar face sex pentru ultima oară, in timp ce 3% au făcut referire la credinţă, precizănd că in ora fatidică n-ar face altceva decăt să se roage.Â

Aproximativ 2% dintre respondenţi au spus că ar mănca ce le place mai mult, in timp ce un procent asemănător ar face un lucru bizar, avănd in vedere ora rămasă din viaţă: ar prăda bănci.

Sondajul a fost efectuat de Ziji Publishing, pentru a marca lansarea unei cărţi care "foloseşte premisa clasică a unei coliziuni cu un meteorit, ca o metaforă pentru ameninţările la adresa rasei umane". Cartea se numeşte Cloud Cuckoo Land şi a fost scrisă de Steven Sivell.

×
Subiecte în articol: magazin