x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

de Adriana V. Paduraru    |    22 Sep 2006   •   00:00

Agassi si Graf investesc intr-un hotel

Dupa ce s-a lasat de tenis, Andre Agassi si sotia sa, Steffi Graf, investesc intr-un hotel de lux din Idaho. "Tamarack Resort", cu vedere spre lacul Cascade, este dotat deja cu partie de schi si teren de golf. Proiectul de modernizare a amplasamentului va fi realizat de cele doua foste mari glorii ale tenisului mondial impreuna cu managerii grupului hotelier Fairmont.

Eva Longoria nu mai vrea televiziune

Dupa ce a avut roluri in doua seriale de succes "Tanar si nelinistit" si "Neveste disperate", Eva Longoria s-a saturat de televiziune. "Nu mai vreau sa particip la nici un proiect de televiziune. Imi place sa fac si TV si film, insa «Neveste disperate» va fi ultimul serial in care voi juca", a declarat actrita, pe care urmeaza sa o vedem pe marile ecrane in 2007, odata cu premiera filmului "How I Met My Boyfriend’s Dead Fiancee" ("Cum am intalnit-o pe logodnica decedata a iubitului meu").

Sharon Stone cauta un tata-model

Protagonista din "Basic Instinct", Sharon Stone, este in cautarea unui tata-model pentru cei trei fii ai sai. "Vreau ca micutii mei sa se uite la respectivul barbat si sa-si doreasca sa ajunga ca el. Asa ca, in momentul in care ma uit la cineva, ma gandesc mai intai daca ar fi un bun model pentru fii mei. Pentru ca nu vreau ca baietii sa creasca in preajma unui necioplit", a marturisit Sharone.

Keira Knightley, cea mai apreciata starleta

Keira Knightley a fost aleasa drept cea mai apreciata starleta hollywoodiana din toate timpurile, devansandu-le pe Scarlett Johansson si Judy Garland, potrivit unui sondaj realizat de Yahoo! Entertainment. Desi are abia 21 de ani, actrita din "Pirates of the Caribbean" a fost nominalizata la Oscar pentru interpretarea personajului Elizabeth Bennet din filmul "Pride and Prejudice".

Holmes are indoieli in privinta nuntii

Surse apropiate actritei Katie Holmes spun ca aceasta nu prea ar mai vrea sa se casatoreasca cu Tom Cruise. "Nu mai am viata mea, nu ma mai simt confortabil", ar fi spus actrita, care se simte ca la inchisoare in locuinta lor retrasa din Colorado. "Katie nu iese din casa decat impreuna cu Tom sau cu o armata de insotitori. A pierdut contactul cu lumea. Nu numai ca vrea sa revina pe platourile de filmare, chiar are nevoie de acest lucru", a marturisit un apropiat al actritei. De cealalta parte, Tom si-a instiintat toti prietenii ca urmeaza sa-si oficializeze relatia cu Katie. Fericitul eveniment urmeaza sa se desfasoare fie la una dintre casele lor, fie la Scientology Celebrity Centre din Los Angeles.

×