x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

11 Noi 2005   •   00:00

De ce devine omul delincvent

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Mi se pare ca frumusetea aproape dureroasa a Monicai Dascalu nu se acorda catusi de putin cu stirile alea oribile pe care le prezinta. Mi se pare de-a dreptul ilar s-o pui pe fata asta exagerat de frumoasa sa prezinte stiri cu babe violate, copii maltratati, sinucigasi betivi si mame prostituate care-si abandoneaza copiii la ghena. Pentru prezentarea unei asemenea cazuistici, cred ca mai potrivit ar fi un vietas din penitenciarul Rahova. Imaginati-va ce impact ar avea asupra potentialului agresor al unei babe, imaginea unui vietas care citeste impasibil o asemenea stire. Cred ca s-ar gandi de doua ori inainte s-o tranteasca pe tanti de toti peretii!

Sunt convins ca simpla vedere a unui detinut care se cara inapoi la inchisoare dupa ce prezinta toate oribilitatile ar fi de natura sa-l faca pe potentialul delincvent fie sa caste mai bine ochii atunci cand violeaza o baba, fie, pur si simplu, sa se lase de meserie si sa urmeze niste cursuri de calificare, ceva... sa se faca om cinstit.

In ce ma priveste, dac-as fi un delincvent depresiv, cred ca de drag m-as sinucide, ca sa-mi aud, din ceruri, numele pronuntat de gurita aia sexy a Monicai Dascalu. Sau de drag as sparge o banca, numai ca sa ma vad la stirile de la ora cinci, prezentate de aceasta... cum sa-i spun... zana a violatorilor in serie, zeita a asasinilor alcoolici, presedinte de onoare a asociatiei ucigasilor de porci, s.a.m.d.

Teribila onoare pentru un asasin sa-si auda numele pronuntat de gurita Monicai Dascalu! Minunata clipa clipa magica in care numele meu, de viitor detinut pe viata, pe trei, pe sapte, pe noua sau pe nu stiu cati ani, e pronuntat de Monica! Pentru asta am trait si, mai ales, pentru asta am comis toate magariile din lume! Adevarata mea motivatie nu e nici capatuiala, nici satisfacerea unor irepresibile nevoi fiziologice, de animal intrat in rut, nici pierderea controlului in fata unor stimuli care-mi depasesc puterea de reactie. Adevarata mea motivatie e sa-mi aud numele pronuntat de magiciana stirilor de la ora cinci!

"Petrica Vasile, zis si Jegosu, a intrat prin efractie in casa Elisabetei Popovici, o pensionara care-si traia linistita batranetile, singura, in casa din deal" (clinc-clinc). "Dupa ce a scormonit prin toata casa dupa bani, Vasile s-a enervat pentru ca n-a gasit nimic. Atunci, s-a aruncat cu pofta asupra batranei. Acum, Petrica se afla in arestul politiei pentru violarea proprietatii private si viol deosebit de grav". Poate ca nimic n-ar mai conta pentru Petrica Vasile, zis si Jegosu, decat minunatele secunde in care prea-frumoasa Monica Dascalu i-ar pronunta jegosul si patatul nume.

50 Cent, nud cu puscariasii


Rapperul 50 Cent a trebuit sa se dezbrace complet pentru a filma o scena care are loc in camera de dusuri a unei inchisori din filmul sau de debut, "Get Rich Or Die Tryin’", deoarece pantalonii scurti negri pe care ii purta isi schimbau culoarea din cauza apei, relateaza site-ul Contactmusic. 50 Cent a fost de acord sa renunte la pantaloni dupa ce regizorul Jim Sheridan i-a explicat ca nu dadeau bine in aceasta scena, in care este atacat de cinci puscariasi. "Ar fi trebuit sa filmam scena deasupra taliei si aveam pe noi niste pantaloni de biciclist de culoarea pielii. Cand am intrat sub dusuri si pantalonii s-au udat, acestia s-au innegrit si mai mult si si-au schimbat culoarea. Jim ne-a zis ca asa nu merge si ne-a cerut sa renuntam la ei. Am crezut ca glumeste. In cele din urma am facut ca el", a povestit rapperul.

Pierce Brosnan este hotarat sa devina noul "baiat rau" al Hollywood-ului


Actorul irlandez Pierce Brosnan, recent detronat din rolul lui James Bond, va intruchipa in curand un personaj negativ intr-un film de actiune. Brosnan (52 de ani) va juca rolul unui rapitor in pelicula "Butterfly on a Wheel", in care este prezentata povestea unui cuplu a carui fiica a fost rapita. De asemenea, actorul, care l-a intruchipat pe faimosul agent secret britanic "007" intre 1995 si 2002, va juca rolul unui asasin in asteptatul "The Matador". Un asociat al lui Brosnan a precizat ca acesta vrea sa dea o noua orientare carierei sale. "In momentul de fata, Brosnan este atras de roluri mai serioase. In aceasta etapa «post-James Bond», a venit momentul asumarii unui asemenea risc", a precizat Beau St. Clair. La 12 octombrie, Brosnan declara pentru San Francisco Cronicle ca faptul ca nu va mai juca in noua productie James Bond, "Casino Royale", a fost "un soc".

Tom Cruise, cascador in "Mission Imposible"


Tom Cruise a devenit spaima echipelor de filmare de cand s-a hotarat sa renunte la ajutorul profesionistilor si sa-si faca singur cascadoriile la cea de-a treia parte din seria "Mission Impossible". Celebrul actor a refuzat sa se lase dublat de un cascador profesionist, iar insistenta cu care repeta cascade periculoase pentru a iesi bine in film a reusit sa-l inspaimante pana si pe legendarul cascador Vic Armstrong, cu care colaboreaza la acest film. "Saptamana trecuta am filmat o cadere de la inaltimea de 15 metri si pot sa spun ca Tom este uimitor filmand nu mai putin de sapte duble", a spus Vic.

Elton John a anuntat data casatoriei sale


Sir Elton John intentioneaza sa-si petreaca Craciuniul in postura unui om casatorit, dupa ce a anuntat ca se va casatori cu partenerul sau David Furnish la data de 21 decembrie 2005, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Rompres. Potrivit sursei citate, ceremonia va avea loc cu prilejul unei petreceri de caritate ce va fi organizata, la New York, de Aids Fundation, la aceeasi data la care casatoriile intre homosexuali au devenit legale in Marea Britanie. Cantaretul a mai fost casatorit cu Renaute Blauel, timp de trei ani, la mijlocul anilor ’80.

Carmen Electra, deprimata de sinuciderea fratelui vitreg


Fratele vitreg al vedetei americane Carmen Electra s-a sinucis in locuinta sa din Florida. Rod Mark, in varsta de 43 de ani, s-a impuscat in inima, saptamana trecuta, dupa ce suferise o depresie. Aceasta este ultima tragedie din familia Electrei, dupa ce mama si sora ei au murit la o distanta de o luna una de cealalta, in 1998. "M-a intristat aceasta veste. Inima mea este alaturi de familia lui", a declarat modelul devenit actrita. Electra, al carei nume real este Tara Patrick, si Mark aveau tati diferiti.
×