x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

21 Oct 2005   •   00:00
Star news

Salma Hayek si Betty cea urata

Actrita mexicana Salma Hayek va coproduce pentru o televiziune americana adaptarea unei telenovele columbiene care s-a bucurat de un mare succes in America de Sud si nu numai, "Betty la fea"/ Betty cea urata. Hayek, una dintre cele mai in voga actrite de origine latino-americana de la Hollywood, va finanta prin intermediul casei sale de productie Ventanarosa un episod-pilot al versiunii americane a telenovelei "Betty", pentru postul de televiziune ABC. "Betty cea urata", o productie originala a postului columbian RCN, este povestea unei secretare cu un aspect fizic nu prea placut, interpretata de actrita Ana Maria Orozco, care lucreaza pentru o companie de moda si se indragosteste de patronul ei. In afara de aspectul sau comic, serialul abordeaza de asemenea chestiunea luptei dintre clase.

Steven Seagal inregistreaza un album de blues

Actorul Steven Seagal se dovedeste serios cand vine vorba de cariera sa muzicala, vedeta americana cooptandu-i pe greii blues-ului Bo Diddley si Honeyboy Edwrds pentru un nou proiect de album, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Rompres. Maestrul in arte martiale inregistreaza in secret un album, "Mojo Priest", in Memphis, Tennessee, dupa ce sefii unui post de radio au raspuns pozitiv la un demo inregistrat de el sub un pseudonim. "Blues-ul este pasiunea mea si am vrut mereu sa inregistrez o melodie. Am relatii foarte stranse cu mari legende ale muzicii blues si trebuie neaparat sa cant cu multe dintre ele", a declarat Seagal pentru Billboard.com. Actorul a recunoscut ca a fost putin coplesit de persoanele care i s-au alaturat in studiou, printre care membri ai formatiei Muddy Waters. "A fost o experienta emotionala, puternica... Au fost acolo oameni care, dupa parerea mea, au fost acolo la adevaratele inceputuri ale blues-ului", a adaugat actorul.

Clooney crede in dragoste la prima vedere

Actorul american George Clooney a declarat ca inca mai crede in dragoste la prima vedere, relateaza site-ul Ananova, consultat de Rompres. Starul - noteaza sursa citata - a fost casatorit timp de patru ani cu Talia Balsam si a avut o serie de relatii esuate cu diverse celebritati, printre care Renee Zellweger si Lisa Snowdon. "S-a intamplat parintilor mei. Tatal meu prezenta Miss Kentucky, iar mama concura. A invitat-o in oras, dupa care a cerut-o imediat in casatorie. Inca sunt impreuna si de aceea stiu ca dragostea la prima vedere exista", a precizat actorul.

Theron are o slabiciune pentru Ozzy Osbourne

Frumoasa Charlize Theron a declarat ca are o slabiciune pentru rockerul Ozzy Osbourne, cu toate ca a aflat ca, mai demult, acesta a decapitat un liliac cu dintii. Potrivit Contactmusic, Theron a recunoscut recent ca il simpatizeaza foarte mult pe controversatul rocker, chiar daca gestul socant al acestuia, petrecut pe scena in urma cu 23 de ani, nu este pe gustul sau. "Nu am crescut ascultand Black Sabbath, asa ca nu-i stiam trecutul. Am inceput sa-l cunosc doar prin emisiunea sa de televiziune. Este genul de barbat de care ma indragostesc imediat. Este un dulce. Am o slabiciune pentru el", a declarat vedeta.

Daniel Craig este, in mod oficial, noul James Bond

Numele lui este Craig, Daniel Craig... Actorul britanic a fost confirmat, vineri, ca fiind primul James Bond blond si abia al doilea englez care va interpreta rolul agentului 007 in cunoscuta serie. Potrivit Associated Press si AFP, alegerea lui Craig - in varsta de 37 de ani - a fost dezvaluita in momentul in care acesta a sosit la conferinta de presa, organizata special in acest scop, intr-o ambarcatiune militara, purtand un smoching marca James Bond si ochelari de culoare inchisa. Daniel Craig a mai jucat alaturi de Paul Newman in "Road to Perdition".
×