x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

16 Sep 2005   •   00:00

Sharon Stone si George Clooney, cele mai sexy vedete


Actrita Sharon Stone a fost votata cea mai sexy vedeta trecuta de varsta de 40 de ani, intr-un sondaj realizat de revista HealthPlus. In acelasi sondaj, George Clooney a fost votat cel mai sexy star.
Sharon Stone este urmata in clasament de alte nume cunoscute: Madonna ocupa al treilea loc, iar Goldie Hawn se plaseaza pe a saptea pozitie. In fine, Demi Moore e pe locul noua, pentru a le enumera numai pe cele mai faimoase vedete feminine din top.
George Clooney este si el in fruntea unui top care nu mai are nevoie de prezentari. Este urmat de Sean Connery (75 de ani, cel mai batran din top) si de Brad Pitt, de un an intrat in clubul celor care au 4 in prefix. Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Richard Gere, Tom Cruise, Pierce Brosnan, Mel Gibson, Sting, Robert De Niro si, in final, Johnny Depp. Sa tot ai peste 40 de anisori...

Michael Moore doreste sa faca un film despre uraganul Katrina


Controversatul regizor Michael Moore a declarat ca se gandeste serios la producerea unui film despre dezastrul produs de uraganul Katrina, relateaza agentia de presa ANI, consultata de Rompres. "Are toate elementele care au facut din Fahrenheit 911 un film atat de puternic. Insulta politica, suferinta umana si imaginile incredibile. Sunt multe de spus despre dezastrul produs in New Orleans, cauzat nu de uragan, ci de deciziile luate de administratia Bush in ultimii patru ani si jumatate. Nu-i ascultati pe cei ce spun ca astfel de lucruri trebuie discutate mai tarziu. Tara noastra este intr-o stare de vulnerabilitate imediata. Mai multe uragane, razboaie si alte dezastre ne pandesc, in timp ce un grup de nebuni autosatisfacuti inca ne conduce", a subliniat Michael Moore.

Kylie Minogue va reveni in curand pe scena


Kylie Minogue aproape ca a castigat in lupta sa cu cancerul de san si se va intoarce in curand pe scena, a anuntat sora vedetei, Dannii Minogue, citata de Contactmusic. Potrivit sursei citate, Kylie, care a fost diagnosticata cu aceasta boala in luna mai a acestui an, a fost supusa mai multor operatii si unui curs de chimioterapie, iar Dannii este incantata de imbunatatirea vizibila a starii de sanatate a surorii sale. "Kylie nu este complet refacuta, dar va fi in scurt timp. Sora mea raspunde pozitiv tratamentului. Nu stiu cum de a devenit o persoana atat de darza, dar este o adevarata luptatoare. Deja se gandeste la revenirea pe scena", a adaugat Dannii Minogue.

Scenariul pentru filmul Die Hard 4 va fi modificat


Scenariul pentru Die Hard 4 va suferi modificari radicale, intrucat actiunea filmului ar fi semanat foarte mult cu dezastrul provocat de uraganul Katrina in New Orleans. Potrivit sursei citate, scenariul initial al filmului prevedea inundarea totala a orasului New Orleans, ca urmare a unei explozii gigantice produse in zona, insa aceasta parte va fi refacuta pentru inlaturarea tuturor asemanarilor cu tragedia reala produsa in SUA.
Bruce Willis va reveni in filmul de actiune, insa in rolul fiicei lui nu le vom vedea pe Britney Spears si Jessica Simpson, asa cum se zvonise la un moment dat.

Phil Collins le raspunde celor de la Oasis


Cantaretul britanic Phil Collins s-a razbunat verbal pe cei de la Oasis, dupa ce a suportat ani la randul insultele fratilor Gallagher, relateaza site-ul Ananova. Potrivit sursei citate, starul i-a caracterizat pe Noel si pe Liam Gallagher ca fiind "oribili". "Sunt primitivi si nu atat de talentati precum cred ei. M-as fi abtinut sa spun ceva despre ei daca nu m-ar fi atacat in presa", a precizat fostul solist al Genesis. In urma cu cativa ani, Noel Gallagher a spus ca "publicul ar trebui sa-l urasca pe Phil Collins, iar daca nu-l uraste, atunci sa se grabeasca s-o faca". Recent, el a adaugat: "Nu inteleg de ce a vandut atatea discuri in anii ’80. Nu e bun de nimic".

Katie Holmes ii ia lui Tom Cruise pana si numele


Logodnica lui Tom Cruise, Katie Holmes, va prelua numele de familie al actorului dupa casatorie, relateaza site-ul Ananova. Potrivit sursei citate, fostele sotii ale starului, Nicole Kidman si Mimi Rogers, si-au pastrat numele chiar si dupa casatoria cu acesta. Viitoarea dna Cruise intentioneaza insa sa-si schimbe numele in Kate Cruise, atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Pamela Anderson are o relatie de dragoste si ura cu sanii sai


Sunt, probabil, cei mai barfiti, invidiati si ravniti "gemeni" din lume, insa femeia care-i detine sustine ca relatia dintre ea si acestia este una de "dragoste si ura". Totusi, noteaza agentia de presa ANI, Pamela Anderson nu uita sa adauge ca este foarte apropiata de acestia. "Cu sanii mei am o relatie de dragoste si ura, dar suntem foarte apropiati. Sunt multumita ca mi-am implantat silicoane, insa uneori parca-mi stau in cale", a declarat vedeta. Si ca sa demonstreze cat de apropiata este de sanii sai, Pamela Anderson a explicat ca a renuntat la implanturi imediat dupa divortul de Tommy Lee. "Am divortat si am facut ce face orice femeie. Mi-am taiat parul si mi-am scos implanturile. Am vrut sa-i arat cine-i seful", a adaugat vedeta.
×