x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

09 Sep 2005   •   00:00
Star news

Revin Trofin, Uscat si Eva

Fanii "nebunilor" de la Canalul de Stiri au un motiv de bucurie. De la 12 septembrie, Constantin Trofin, Ovidiu Uscat si, nu in ultimul rand, Eva, revin pe sticla, tot de la 8 dimineata. Echipa isi propune ca si in aceasta toamna sa realizeze o emisiune in direct care sa starneasca cheful de munca si sa dea telespectatorilor Antenei 1 o doza matinala de informatie si de buna dispozitie. Decorul emisiunii a suferit schimbari, astfel ca platoul va fi "dotat" cu un... cabinet de psihoterapie. La capitolul noutati absolute se inscriu rubricile: "In spatele fiecarui barbat se afla o femeie", "Ceva pute!" sau "Cum se-nmultesc leii". "N-am stat degeaba in vacanta. Ne-am gandit la rubrici noi, in plus, dupa ce muncesti la o emisiune matinala un an de zile, este greu sa te deconectezi complet", spune Constantin Trofin. (C.O.)

Mirea Radu revine. Din dragoste...

Dupa ce in sezonul trecut a adunat 5.224.000 de telespectatori, cea mai iubita emisiune din Romania, "Din Dragoste", prezentata de Mircea Radu, revine la Antena 1 cu un nou sezon, cu noi povesti de iubire extraordinare si declaratii de dragoste spectaculoase. De la 13 septembrie ramaneti pe Antena 1, incepand cu ora 20:30, pentru a afla cu ce povesti de dragoste emotionante revine Mircea Radu. Vacanta lui Mircea s-a terminat acum doua saptamani, cand acesta a plecat spre judetul Constanta cu caravana "Din Dragoste", dupa doi ani si jumatate de cand nu a mai vizitat aceasta zona a tarii. Caravana "Din Dragoste" a fost imediat remarcata, iar fanii constanteni au inconjurat-o si au inceput sa pandeasca hotelul in fata caruia era parcata, in speranta ca il vor vedea in sfarsit, "pe viu", pe Mircea Radu. (C.O.)

Celia Petricu, pe Insula St. Martin

Ca in fiecare an, si in aceasta vara, Celia a preferat sa plece in vacanta catre tinuturi exotice. Destinatia: St. Martin din Caraibe, insula care se afla sub doua autoritati: franceza si olandeza. Celia a ramas impresionata de decorurile de vis, dar si de situatia financiara mediocra a locuitorilor insulei. La plecare a lasat Romania sub ape, sperand sa uite macar in vacanta de nenorocirile prin care au trecut atatia oameni. Din pacate, a dat peste alte inundatii, provocate de o furtuna tropicala cumplita, care a facut si cateva victime. Pentru ca la intoarcere avionul facea escala la Paris, Celia si sotul ei au hotarat sa petreaca si aici o saptamana. Au vizitat orasul, iar Celia nu a putut rezista sa nu faca si ceva cumparaturi. (C.O.)

Pesti colorati pentru Herlo

Paula Herlo, corespondenta Stirilor Pro TV, a petrecut o vacanta minunata in Malta, unde, spune ea, a vazut cea mai albastra apa din lume si cei mai colorati... pestisori. Paula a vizitat Insula Comino, care mai are doar... doi locuitori, dar care zilnic este plina de turisti. Protevistei i-a placut la nebunie plimbarea cu salupa care a dus-o la grote, acolo unde cine facea baie in apa avea impresia ca pielea i se albastreste in totalitate instantaneu. Numai ca apa din grote era impinzita de meduze, care se prindeau de pielea amatorilor de scaldat. Dintre toti turistii, doar Paula si alte doua doamne in varsta au refuzat sa intre in apa. Motivul este lesne de ghicit: meduzele. (C.O.)

Vacanta-maraton pentru Dana Rogoz

Fata cu lipici a Pro TV-ului, Dana Rogoz, a avut o vacanta-maraton. Pret de o luna, ea a vazut: Austria, Belgia, Olanda, Luxemburg, Franta, Elvetia, Italia, Ungaria, San Marino, Vatican. Inca de la plecarea din tara, ea si-a propus sa fie "turistul japonez". A mers peste tot cu trenul, a mers mult pe jos, pentru a vedea cat mai multe locuri, a facut sute de poze si nu a acceptat sa piarda timpul nici macar atunci cand trebuia sa manance. Cel mai mare efort l-a depus la Vatican, unde a urcat 531 de trepte pentru a ajunge in cupola bisericii. (C.O.)
×