x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

12 Aug 2005   •   00:00
Star news

Tom Cruise refuza sa faca sex si-si dorea sa devina calugar

Actrita americana Mimi Rogers s-a despartit de Tom Cruise pe vremea cand erau casatoriti pentru ca acesta refuza sa faca sex si-si dorea sa devina calugar, relateaza site-ul Contactmusic. Rogers, prima sotie a lui Cruise, s-a despartit de acesta in 1990, cand dorinta lui de a face dragoste devenise aproape inexistenta. Dupa acest episod, Cruise s-a indragostit de Nicole Kidman, cu care s-a si casatorit. "Se gandea serios sa devina calugar. Credea ca trebuie sa fie abstinent pentru a-si mentine puritatea instrumentului sau. Instrumentul meu insa avea nevoie sa fie reglat, asa ca ne-am despartit", a declarat Mimi Rogers.Cu toate acestea, actrita s-a declarat surprinsa de romantismul demonstrat de fostul sau sot Tom Cruise, care a cerut-o in casatorie pe Katie Holmes din varful Turnului Eiffel din Paris, pentru ca in relatia cu ea se purta mult mai putin romantic. "Tom a fost intotdeauna un barbat foarte impulsiv si-i placea sa-si arate deschis pasiunea fata de anumite lucruri. Cu mine nu a facut nici un gest iesit din comun. Nici macar nu a ingenuncheat in fata mea", a relatat ea.

Charlize Theron se pregateste de nunta

Unul dintre cel mai bine pastrate secrete din acest an de la Hollywood pare sa fie nunta ce urmeaza sa fie organizata in aceasta vara a actritei Charlize Theron cu actorul de origine irlandeza Stuart Townsend, informeaza publicatia In Touch Weekly. Dupa nu mai putin de patru ani de cand sunt impreuna, cei doi par a fi pregatiti sa-si oficializeze relatia si sa-si jure unul celuilalt "dragoste eterna" in fata altarului. "Toate pregatirile se desfasoara in cel mai mare secret. Cei doi viitori miri au pus pe toata lumea sa jure ca nu va divulga nimic despre nunta, nici macar data si locatia la care va fi organizata. Dar ceremonia nu poate fi decat in zona Los Angeles-ului, cel mai probabil la resedinta lui Charlize de la Malibu, in cursul lunii viitoare sau chiar mai devreme", a declarat un apropiat al cuplului.

Soldatul Jimi Hendrix nu suporta disciplina

Jimi Hendrix, unul dintre cei mai adulati chitaristi din istoria rockului, era un soldat deplorabil, interesat mai mult de instrumentul sau muzical decat de activitatile militare, potrivit unor documente ale armatei americane date publicitatii, relateaza Rompres. Soldatul Hendrix a fost dat afara din armata in 1962, la varsta de 19 ani, dupa ce superiorii sai au raportat ca era "unul dintre cei mai slabi" din regimentul sau si ca nu facea dovada de "nici o calitate" necesara vietii militare, potrivit acestor documente publicate pe site-ul "thesmokinggun.com". Jimi Hendrix, inrolat voluntar, dormea in post, nu tinea cont de regulamente, nu se gandea decat la chitara sa si chiar a fost surprins in timp ce se masturba in toaleta, potrivit sefilor sai. "Hendrix este foarte putin motivat de armata, nu are nici un respect pentru disciplina", se arata intr-un raport.

Bebelusul lui Britney Spears se va numi Charlie?

Britney Spears vrea sa-i puna copilului ei numele Charlie - dupa personajul din cartea lui Roald Dahl, "Charlie and the Chocolate Factory", relateaza site-ul ITV. Britney ar urma sa nasca primul ei copil in octombrie. Ea a participat la premiera americana a filmului "Charlie and the Chocolate Factory" in urma cu cateva saptamani si crede ca numele va fi grozav si pentru un baietel, si pentru o fetita. Mai mult, vrea sa-si faca un tatuaj cu numele copilului. Sotul ei, Kevin Federline, nu-i impartaseste entuziasmul si ar prefera mai curand numele de Kevin Junior, potrivit site-ului.

J-Lo, insarcinata? Oricum, Ben Stiller e tata

La Hollywood se poarta in continuare casatoriile, divorturile si, bineinteles, bebelusii. Astfel, potrivit revistei America’s Star, cantareata Jennifer Lopez asteapta un copil. "Este strict secret in prezent. Sarcina ar putea avea sase, sapte saptamani", a declarat un apropiat, refuzand sa dea mai multe amanunte. J-Lo este casatorita cu Marc Anthony. Printre barbatii din trecutul sau se numara Ben Affleck si P. Diddy.

Daca pentru stirea asta nimeni nu baga mana in foc, cert e ca Ben Stiller e din nou tata. Actorul american Ben Stiller, cunoscut in special din filmele de comedie "Meet the Parents" sau "Dodgeball", este pentru a doua oara tata, iar bebelusul de 3 kilograme si 600 de grame va fi botezat Quinlin Dempsey Stiller. Actorul american este casatorit de cinci ani cu Christine Taylor si mai au impreuna o fetita in varsta de 3 ani, Ella.

Michael Jackson vinde povestea procesului cu doua milioane

Starul pop Michael Jackson a acceptat sa acorde un interviu in exclusivitate unei reviste saptamanale americane pentru suma de doua milioane de dolari. Cantaretul, care nu si-a mai facut aparitia in public de la incheierea procesului in care era acuzat de molestarea unui minor, va povesti celor de la revista OK! prin ce a trecut in ultimii doi ani, din momentul arestarii sale si pana in prezent. In aceste zile, se pare ca Michael Jackson se afla la Bahrain, unde a cumparat o casa extrem de luxoasa.

Burt Reynolds regreta ca a refuzat rolul James Bond

Actorul american Burt Reynolds a recunoscut ca a avut multe nopti albe din cauza faptului ca in anii ’70 a refuzat oferta de a-l interpreta pe James Bond pe marile ecrane, dupa ce Sean Conerry a decis sa nu mai continue seria. Producatorul de atunci al filmelor din seria 007, Albert R "Cubby" Broccoli, i-a oferit lui Burt Reynolds sansa de a-l inlocui pe Sean Connery in rolul celebrului agent secret, dar actorul american a refuzat aceasta oferta - gest pe care il regreta si in ziua de azi. "Un american nu va putea niciodata sa joace rolul James Bond. Pur si simplu nu se poate", a declarat actorul Burt Reynolds.
×