x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

08 Iul 2005   •   00:00

Liz Hurley a ramas fara scumpul ei patruped


Emily, Labradorul in varsta de 8 luni al actritei Liz Hurley, a disparut. Liz se teme ca patrupedul ei dragut a fost furat. Prietenul actritei, Arun Nayer, a fost vazut cautand disperat cainele in South Kensington, unde cei doi locuiesc. "Arun a venit in fuga la mine, disperat, si m-a intrebat daca am vazut Labradorul cel negru. M-a implorat sa-l anunt daca il vad. Oprea mai multi trecatori si ii intreba de soarta lui Emily", a declarat un martor. "Sunt innebuniti. Zeci de oameni cauta cainele si toata lumea este ingrijorata. A fost chemata si politia", a declarat un purtator de cuvant al cuplului. Circa 2.000 de caini sunt furati pe luna in Marea Britanie, potrivit politiei.

Bobby Brown nu e baiat rau


Dupa 10 ani in care bautura si autoritatile i-au fost prieteni la catarama, Bobby Brown este hotarat sa arate lumii ca nu este totusi un baiat rau. Va intrebati cum e posibil? Ei bine, Bobby vrea sa apara intr-un reality-show intitulat "Being Bobby Brown" ("Cum e sa fii Bobby Brown"). "Ideea acestui serial este de a arata si alta fata a cantaretului, una mai umana, in incercarea de a-si rezolva problemele", declara producatorul acestui show. "Au incercat sa ma discretizeze si sa ma eticheteze asa cum eu, de fapt, nu sunt", marturiseste artistul ale carui piese au ocupat, din 1980 si pana in 1990, topurile muzicale, alaturi de formatia sa, New Edition. Serialul ii va lua in vizor si pe Whitney Houston, sotia cantaretului, si pe cei trei copii, promitand a fi mai degraba un studiu de contradictii.
"Serialul ne va ajuta pe mine si pe Whitney Houston sa scapam de demonii alcoolului si ai drogurilor. Mai mult, vrem sa demonstram lumii ca suntem doi oameni normali sau, cel putin, vom reveni la realitate", a mai precizat artistul.

Jude Law si Sadie Frost au ajuns, in sfarsit, la un acord


La aproape doi ani dupa pronuntarea divortului, actorul britanic Jude Law si fosta sa sotie, creatoarea de moda Sadie Frost, au ajuns in sfarsit la un acord in instanta privind partajul bunurilor. Actorul nominalizat la Oscar si fosta sa sotie in varsta de 38 de ani nu s-au inteles asupra partajului dupa o casnicie ce a durat sase ani si s-a incheiat in octombrie 2003. Cei doi au impartit custodia copiilor Rafferty, 8 ani, Iris, 4 ani, si Rudy, 2 ani, si dupa doi ani de proces au ajuns la o intelegere privind partajul prin intermediul... telefonului. Ambii parinti au semnat acorduri de confidentialitate care ii impiedica sa discute detaliile acestei intelegeri, dar conform unor surse se pare ca Sadie Frost a primit casa din Primrose Hill, in nordul Londrei, si va urma sa primeasca de asemenea si o alocatie lunara, precum si suma de 3,6 milioane de dolari.

Halle Berry si Alycia Keys isi unesc fortele


Halle Berry a desemnat-o pe Alicia Keys in rolul principal din filmul "Composition of Black and White", pelicula care poarta chiar semnatura lui Berry. Filmul este o adaptare a romanului lui Kathryn Talalay despre problemele interrasiale. "O ador pe Alycia si va spun cu mana pe inima ca se potriveste de minune rolului, nu pentru ca as fi subiectiva. De fapt, o sa va convingeti si singuri", declara Halle. Alycia considera ca este o mare onoare pentru ea si ca va face tot posibilul ca Halle sa nu regrete aceasta alegere.

Sharon Stone va folosi dubluri in Basic Instinct 2


Anunt important pentru sexul tare! Vine "Instinct primar 2". Da, dar barbatii vor fi tare dezamagiti pentru ca Sharon Stone nu va mai defila goala, ci va primi ajutor din partea unor dubluri. La 48 de ani, actrita a marturisit ca se simte prea batrana pentru a face parada in pielea goala. Filmul se anunta a fi cu mult mai incendiar decat precedentul, Stone insistand ca dublurile ei sa fie niste tipe trasnet. Chiar daca actrita nu s-a "deteriorat", ba, mai mult, s-a zvonit ca va poza pentru revista Playboy, un apropiat al vedetei a declarat ziarului britanic The Sun ca "timpul si-a spus cuvantul in unele parti". Sute de blonde au luat cu asalt portile Hollywoodului pentru selectie. Cu toate acestea, Sharon a ales doar cateva reprezentante ale sexului frumos, care sa nu intreaca frumusetea ei din perioada de glorie. Filmul, care va aparea pe piata anul viitor, va contine si cateva scene cu partide de sex intre lesbiene. (Pagina realizata de Raluca Grintescu)

Shakira este rebela inca din liceu


In timpul scolii, Shakira a fost exmatriculata pentru ca a scris un articol satiric pentru ziarul scolii catolice la care invata. Solista spune ca a fost din nou primita la cursuri numai dupa ce maicutele care conduceau institutia au cedat si isi aminteste de valva pe care a starnit-o intr-o tara evident sensibila la subiecte precum politica. "La acea vreme, in Columbia, viata politica era foarte agitata. Eu m-am gandit sa combin cateva figuri politice cu cele ale maicutelor de la scoala, dar cu mult umor", a declarat columbianca.

Britney se pregateste serios de nastere


Cantareata se pregateste sa devina mamica si a decis sa nu-i scape nici un detaliu. Britney Spears urmeaza sa nasca in urmatoarele trei luni si se pare ca deja a rezervat un salon intr-un spital din Scottsdale, Arizona, precum si toate celelalte incaperi din jur pentru a-si asigura intimitatea. "Britney vrea ca incaperea unde va sta sa fie plina de trandafiri albi si galbeni. Ea vrea, de asemenea, ca tuturor asistentelor care vor fi prezente sa li se verifice trecutul", a declarat un apropiat al cantaretei.
×