x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

01 Iul 2005   •   00:00

Jennifer Aniston se reface dupa divortul de Brad Pitt


Conform ultimelor barfe de la Hollywood, se pare ca actrita Jennifer Aniston incearca sa se refaca dupa divortul de Brad Pitt la bratul actorului Vince Vaughn (Dodgeball), alaturi de care joaca in noul film "The Break Up", o comedie despre ce altceva decat despre... despartiri, informeaza cotidianul Daily Express. In mod oficial, Jennifer Aniston s-a refugiat in cariera dupa despartirea de Brad Pitt, dar pozele publicate de tabloidul britanic ne-o prezinta alaturi de Vince Vaughn in niste ipostaze care sugereaza ca ei sunt mai mult decat niste simpli prieteni. Una dintre fotografii il surprinde pe Vaughn cu ambele brate in jurul lui Jennifer, in timp ce bratele ei il cuprind in jurul soldurilor.

"Cei doi se simt foarte bine impreuna pe platourile de filmare", a declarat pentru publicatia britanica o persoana din anturajul celor doi. "Rad tot timpul si nu-si pot tine mainile departe unul de celalalt. In mod clar se infiripa ceva intre ei", a mai adaugat aceasta.

Michael Jackson e bun pentru un nou proces


Cantaretul Michael Jackson s-ar putea confrunta din nou cu un proces dupa cel privind molestarea unui minor, in care a fost achitat de toate capetele de acuzare. O femeie sustine ca, nu cu mult timp in urma, cainele superstarului a atacat-o si muscat-o grav. In acest sens, Donna Kyman a anuntat ca il da in judecata pe Michael Jackson dupa ce la data de 5 aprilie 2005 a fost muscata de un caine numit Flash si despre care se presupune ca ar fi scapat de la ferma cantaretului, Neverland. Femeia, in varsta de 66 de ani, doreste primirea unor despagubiri pentru "imensele suferinte si dureri psihice, emotionale si fizice" pricinuite de patruped.

Leonardo DiCaprio ar putea deveni tata...


Supermodelul Gisele Bundchen doreste neaparat sa aiba cat mai repede un copil alaturi de prietenul sau, Leonardo DiCaprio, si incearca sa-l convinga pe actor sa intemeieze o familie impreuna, informeaza joi site-ul IMDb.com, consultat de Rompres. Intrebata recent, cu ocazia Saptamanii modei din Brazilia, ce-si doreste pentru luna viitoare, cand va implini 25 de ani, Gisele si-a expus fara nici un fel de retineri planurile de viitor alaturi de starul din "Titanic", cu care are o relatie de 5 ani.

Desi nu i-a pomenit numele, mesajul transmis lui DiCaprio a fost cat se poate de clar: "Imi doresc un copil. Visul vietii mele este sa am un copil, dar nu depinde numai de mine... Inca nu stiu nimic exact, dar mi-as fi dorit sa am un glob de cristal in care sa pot vedea viitorul", a declarat ea.

Sophia Loren a devenit cetatean de onoare al orasului sau natal


Actrita italiana Sophia Loren, in varsta acum de 70 de ani, a primit titlul de cetatean de onoare al orasului sau natal, Pozzuoli, situat in apropiere de Neapole. Imbracata intr-un elegant costum-pantalon de culoare alba si foarte emotionata, Sophia Loren, revenita pentru prima oara din anul 1983 in localitatea sa natala, s-a intalnit cu un grup de fosti colegi de scoala, din perioada 1948-1949. Intr-o fotografie alb-negru, putea fi recunoscuta "La Loren", foarte tanara, cu o carte sub brat. "Imi amintesc de perioada de razboi, de orele petrecute in tunelele cailor ferate pentru a fugi de bombardamente", i-a spus Sophia Loren primarului din Pozzuoli, care, in afara de titlul de cetatean de onoare al orasului, i-a oferit in dar o roca vulcanica din localitate, "pentru ca ea sa nu-si uite niciodata pamantul natal".

Morgan Freeman a adormit la propriul film


Actorii Morgan Freeman si Katie Holmes au fost surprinsi intr-o ipostaza jenanta cu prilejul promovarii, la Londra, a noului lor film, Batman Begins - cei doi au fost fotografiati in timp ce dormeau... Potrivit Contactmusic, Morgan Freeman si Katie Holmes au fost surprinsi atipind cu cateva momente inainte de a purta o conferinta de presa pentru promovarea filmului.

Cine vrea un copil de la Nicole Kidman?


Actrita Nicole Kidman refuza sa mai vorbeasca despre visul sau de a-si intemeia o familie, intrucat a inceput sa primeasca in mod constant scrisori de la barbati straini care se ofera sa o ajute sa faca un copil. Astfel, actrita a declarat ca este consternata de faptul ca ori de cate ori aduce aminte de dorinta de a avea un copil, pe adresa sa ajung scrisori bizare in care diversi barbati se ofera a fi tatal copilului ei.
"Daca pomenesc ceva despre acest subiect, in ziare apar titluri despre asta, dupa care incep sa primesc scrisori de la barbati care se ofera sa fie tatal copilului meu. Iar eu nici macar nu-i cunosc! N-am raspuns nici unei scrisori", a precizat Kidman.

Kylie Minogue se plictiseste de moarte


Cantareata Kylie Minogue a dezvaluit ca partea cea mai rea a recuperarii dupa tratamentul la care a fost supusa impotriva cancerului este reprezentata de plictiseala, relateaza site-ul Ananova. Cantareata, aminteste sursa citata, a fost diagnosticata in cursul lunii trecute cu cancer la san si a fost supusa unei operatii de lumpectomie pentru inlaturarea tumorii. "Sunt o persoana activa si imi este foarte greu sa stau si sa nu fac nimic. E mult mai greu decat am crezut", a declarat Kylie Minogue.

×