x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

24 Iun 2005   •   00:00

Pariuri pentru copiii lui Tom Cruise si Katie Holmes


Posibilitatea ca Tom Cruise si Katie Holmes sa aiba un copil in anul 2006, dupa ce si-au anuntat casatoria, a devenit subiect la casa de pariuri. Astfel, casa de pariuri Ladbrokes a stabilit o cota de 8/1 pentru posibilitatea ca numele copilului sa fie Paris si una de 50/1 in cazul in care acesta va fi Nicole. Sansele ca cei doi sa divorteze in 2005 au fost stabilite la 5/1.
Impresionat de capitala Frantei, unde se afla pentru a-si promova ultimul film, "Razboiul lumilor", actorul american Tom Cruise a anuntat saptamana trecuta ca a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Katie Holmes, in varsta de 26 de ani. "I-am cerut mana lui Katie noaptea trecuta, pentru ca Parisul este foarte frumos si foarte romantic. Pentru detalii, adresati-va tatalui ei", a declarat actorul in varsta de 42 de ani. In ultimele saptamani, presa americana a emis indoieli in privinta povestii de dragoste dintre cei doi, suspectand ca e vorba de o stratagema pentru lansarea filmelor lor.

Cariera lui Russell Crowe se prabuseste


Gestul necugetat al actorului australian Russell Crowe, care a aruncat cu un aparat telefonic dupa un angajat al unui hotel din New York, se pare ca a afectat succesul de box-office al noului sau film, "Cinderella Man". In ultimul sau film, Russell Crowe interpreteaza rolul lui Jim Braddock, un boxer celebru din perioada Prohibitiei. La lansare, acest film a inregistrat incasari de 18,3 milioane de dolari, dar dupa incident incasarile au fost de doar 9,5 milioane de dolari, "Cinderella Man" aterizand tocmai pe locul sase in box-office. Criticii americani de film sunt convinsi ca incidentul a avut repercusiuni directe asupra incasarilor noului sau film. "Russell Crowe joaca rolul unui erou, dar a demonstrat ca in viata reala este un golan. Am auzit si mai inainte de incidentele dintre actor si paparazzi, dar de aceasta data a atacat o victima inocenta", sustine criticul Tom O’Neill.

Mariah numara pe degete barbatii cu care s-a culcat


Cantareata americana Mariah Carey sustine ca in toata viata ei s-a culcat cu mai putin de cinci barbati, relateaza site-ul Ananova, consultat de Rompres. "Nici nu-mi trebuie degetele de la o mana pentru a numara barbatii cu care m-am culcat", a precizat cantareata, adaugand ca nu lipsa oportunitatilor a determinat-o sa aiba atat de putin parteneri sexuali. Vedeta, in varsta de 35 de ani, a mai declarat ca prefera sa-si petreaca timpul in compania homosexualilor. Acu’ noi i-am numarat si ne-au iesit peste cinci. Cat despre femei - sa asteptam urmatoarea declaratie, pentru ca in ritmul asta Carey va candida la rolul Maicii Tereza intr-un film cu multe efecte speciale, facut de Spielberg.

Elizabeth Hurley dezvaluie secretul frumusetii sale


Actrita britanica Elizabeth Hurley a dezvaluit secretul frumusetii sale - ea doarme intotdeauna cu geamul deschis... Vedeta, citata de Contactmusic, a povestit cum bunica sa o sfatuia intotdeauna ca, daca vrea sa arate bine dimineata, sa nu mearga niciodata la culcare fara a deschide geamurile dormitorului. De atunci, Hurley doarme tot timpul cu geamul deschis. "Bunica mea era obsedata de aerul proaspat si ne spunea mereu ca, daca vom adormi cu geamurile inchise, vom arata ca germanii. De atunci, i-am ascultat mereu sfatul, iar daca cineva imi inchide fereastra in timp ce dorm, a doua zi arat oribil", a explicat actrita.

Elton John vrea sa cante in Las Vegas pana in anul 2008


Sir Elton John a anuntat ca doreste sa-si prelungeasca reprezentatiile din cadrul turneului "The Red Piano" din Las Vegas pana in cursul anului 2008. Programul original al acestui turneu consta in 75 de concerte, ce urmeaza sa fie organizate intr-un interval de timp de trei ani. Conform noului program, cele 75 de reprezentatii vor fi organizate intr-o perioada de timp mai scurta, de numai 1 an si jumatate, fiind suplimentate cu inca 150 de aparitii pe scenele cazinourilor din Las Vegas.
Turneul "The Red Piano" s-a deschis la 13 februarie 2004 printr-un spectacol sustinut la Colosseum din Las Vegas, un complex hotel/cazino/sala de spectacole construit special pentru a gazdui spectacolele sustinute de cantareata canadiana Celine Dion in capitala mondiala a jocurilor de noroc.

Spielberg vrea sa sperie pe toata lumea cu "War of the Worlds"


Regizorul american Steven Spielberg isi doreste ca filmul sau "War of the Worlds" sa aiba acelasi efect pentru cinefili pe care l-a avut celebrul Orson Welles in 1938, cand a citit din romanul lui HG Wells in direct la radio, provocand panica in randul ascultatorilor care credeau ca extraterestrii chiar au invadat Pamantul. Desi filmul semnat Steven Spielberg pastreaza destul de putine elemente din romanul semnat HG Wells, regizorul spera totusi sa-i tina pe cinefili cu sufletul la gura.

Aviz amatoarelor... Matthew Perry este din nou singur


Fostul star din serialul de comedie "Friends" Matthew Perry este din nou singur, dupa ce s-a despartit de prietena sa, Rachel Dunn, o fosta studenta la design vestimentar. Relatia dintre Rachel Dunn si Matthew Perry a prins contur in 2003, iar lucrurile au mers chiar foarte bine intre cei doi pana in urma cu un an, cand Rachel s-a mutat din New York la Los Angeles pentru a fi mai aproape de Matthew. Ceva nu a mers, iar Rachel s-a mutat inapoi la New York dupa doar cateva saptamani. "Nu a fost o despartire ca-n filme, este vorba despre o hotarare luata de Matthew", a relatat un prieten al actorului.
×
Subiecte în articol: film