x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

de Adriana V. Paduraru    |    20 Oct 2006   •   00:00

Moss, nominalizata la "Modelul Anului"

Celebrul fotomodel Kate Moss a fost nominalizata pentru premiul "Modelul Anului" ce se va acorda in cadrul British Fashion Awards de anul acesta. Moss este la concurenta cu Erin O’Connor si Alek Wek. Ceremonia va avea loc la 2 noiembrie.

Diddy n-a iubit-o pe JLo

Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs a declarat recent intr-un interviu ca n-a fost niciodata indragostit de fosta sa partenera, Jennifer Lopez. Motivul: a iubit-o dintotdeauna pe actuala sa prietena, Kim Porter. Cei doi s-au despartit in 1999, iar in 2001 Porter l-a dat in judecata pe Comb cerand mai multi bani pentru intretinerea fiului lor, Christian, atunci in varsta de trei ani. Fostii parteneri si-au reluat idila in 2003, iar in curand Combs va deveni din nou tata, Porter fiind insarcinata cu gemeni.

David Hasselhoff, bun de plata

Fosta sotie a lui David Hasselhoff ii cere starului din "Baywatch" sa mareasca pensia alimentara la aproximativ 78.000 de dolari lunar. Pamela Bach a declarat in instanta ca ea este obisnuita cu un nivel ridicat de trai, iar fostul sot, care cheltuie nu mai putin de 100.000 de dolari pe luna, este in stare sa-i ofere luxul de care are nevoie. Drept pentru care ea cere 31.546 de dolari pentru intretinerea lunara a fiului lor, suma la care se adauga 45.463 de dolari pentru asigurarea confortului sau.

Demi Moore, imaginea L’Oreal

Demi Moore a semnat un contract in urma caruia va fi noua imagine a firmei L’Oreal, devenind astfel "colega" cu mai multe actrite si fotomodele celebre care fac reclama faimosului brand. "Are o carisma si o viata la care multe femei viseaza", a explicat Patricia Turck Paquelier, reprezentant al companiei motivul pentru care a fost aleasa Demi Moore.

Doua avioane pentru Jay-Z si Beyonce

Celebrul cuplu Jay-Z - Beyonce Knowles a fost nevoit sa inchirieze un al doilea avion pentru a putea incarca toate bagajele cu care au sosit la aeroport. Personalul liniei aeriene le-a explicat ca avionul cu care urma sa plece spre Johannesburg (Africa de Sud) nu este suficient de incapator pentru multitudinea de valize si i-a sfatuit sa inchirieze un zbor charter in care sa incarce toate bagajele. "Calatoria dura doua saptamani, dar pareau ca emigreaza. Atat de multe valize aveau", a declarat un angajat al aeroportului.

×