x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Ian 2009   •   00:00

19 ianuarie 2009



AJUTOR PENTRU MEDIA
Miliardarul mexican Carlos Slim ar putea investi mai multe sute de mi­lioane de dolari în New York Times, la care deţine deja o participaţie de 6,4% din acţiuni, acordând astfel companiei media un sprijin financiar important. Potrivit unei surse apropiate situaţiei, citată de Reuters, Times ar putea acorda magnatului telecomunicaţiilor acţiuni prefe­ren­ţia­le fără drepturi de vot. Times, care deţine Boston Globe şi alte ziare din Statele Unite, se confruntă cu un declin semnificativ al profiturilor din publicitate şi are dificultăţi la plata datoriilor.

BÂTÂUŞA DOAMNÂ

Un fotoreporter britanic a fost agresat de soţia preşedintelui din Zimbabwe, Robert Mugabe, în momentul în care încerca să o fotografieze la ieşirea dintr-un hotel în Hong Kong. AFP a mai relatat că Grace Mugabe, 43 de ani, a devenit violentă când l-a văzut pe fotoreporterul Richard Jones, care o aştepta la ieşirea din Hotelul de lux Shangri-La.
Garda de corp a soţiei preşedintelui Mugabe "l-a interpelat pe fotoreporterul agenţiei Sinopix şi a încercat să îi ia cu forţa aparatul foto. Apoi l-a ţinut cât timp doamna Mugabe l-a lovit în figură de mai multe ori", a declarat Michael Sheridan, corespondentul Sunday Times, martor la incident.

×
Subiecte în articol: magazin