x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Oct 2009   •   00:00

5 octombrie 2009



FĂRĂ LOC DE-NTORS
Actorul britanic Jude Law a primit confirmarea că este pentru a patra oară tată. Testele ADN au arătat că Jude este părintele bebeluşului Sophia, în vârstă de nici două săptămâni. Fetiţa s-a născut în urma unei scurte relaţii dintre actor şi manechinul Samantha Burke. Britanicul re-fuzase să o vadă pe Sophia înainte să aibă confirmarea că micuţa este a lui, caz în care, a spus el, va fi prezent în viaţa fetiţei şi va ajuta la creşterea ei. În prezent, relatează New of the World, avocaţii vedetei negociază termenii unei prime vizite. Jude Law mai are trei copii cu fosta sa soţie, Sadie Frost. (I.C.)

BĂTAIE ÎN ZBOR

Membrii echipajului unei aeronave a companiei Air India s-au luat la bătaie în plin zbor. Potrivit publicaţiei Times of India, preluată de Mediafax, piloţii şi stewardesele s-au agresat şi insultat reciproc după ce una dintre însoţitoarele de zbor a acuzat piloţii de hărţuire sexuală. Membrii echipajului nu s-au obosit să îşi rezolve cu discreţie disputa, totul petrecându-se sub privirile celor 100 de pasageri înmărmuriţi. La un moment dat, cabina piloţilor a rămas goală, pentru că toţi scandalagiii se aflau în spaţiul pentru pregătirea mesei, unde continuau să se certe. Nervos la culme, unul dintre piloţi chiar a ameninţat că va deturna avionul.  (I.C.)

VICTORIE SOCIALISTĂ
Partidul socialist din Grecia (Pasok) va trece din opoziţie la putere în urma alegerilor legislative anticipate desfăşurate ieri. Sondajele efectuate la ieşirea de la urne creditau gruparea lui Georgios Papandreou cu 41%-44% din voturi, rezultat ce i-ar asigura majoritatea necesară pentru formarea unui nou guvern. Conservatorii conduşi de actualul premier Costas Karamanlis au obţinut între 34% şi 37%, indică sondajele citate de BBC. Dacă aceste rezultate se confirmă, premierul Karamanlis a pierdut pariul riscant pus cu electoratul o dată cu decizia de a convoca alegeri anticipate. Guvernul se afla la jumătatea mandatului când prim-ministrul le-a cerut alegătorilor să îl confirme la putere înainte de a pune în aplicare un plan de reforme pentru ieşirea din criză.

VICTIMĂ ROMÂNCĂ
O româncă în vârstă de 48 de ani se numără printre victimele alunecării de teren provocate de ploile abundente din Sicilia. Anunţul a fost făcut de Protecţia Civilă, care a identificat până în prezent 12 cadavre din totalul de 22 de morţi, relatează Corriere della Sera, citat de Mediafax. Românca a fost identificată drept Monica Balascuja şi a murit în localitatea siciliană Scaletta Zanclea, unde s-au prăbuşit numeroase case.


×
Subiecte în articol: magazin